NAVIJAČI SLOŽNI: Ne idemo na fudbal na Veliku subotu!

"Delije", "firma" i "đavoli" najavili da neće putovati na gostovanja, dok "grobari" ne mogu na stadion zbog suspenzije. Pun jedino renovirani stadion u Novom Pazaru koji je sinoć otvoren

  • 3

Najveće navijačke grupe u Srbiji tradicionalno već neće organizovano prisustvovati sutrašnjim utakmicama 24. kola Jelen Superlige koje se igraju na Veliku subotu.

Zajednički dogovor koji se godinama unazad striktno poštuje među najvatrenijim navijačima iz cele Srbije, ne odnosi se na navijače Novog Pazara, "Torcidu Sandžak" koji će biti na tribinama u subotu.

Odavno je poznato da "Delije" neće prisustvovati meču u Raškoj, a sa njima se solidarisao i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Vladan Lukić. "Grobari" zbog suspendovanog stadiona i da hoće, ne mogu na utakmicu, dok će bez navijačke pesme biti i stadioni u Kuli (novosadska "Firma" je izdala zvanično saopštenje povodom neodlaska na vojvođanski derbi), Jagodini, Lučanima, Karaburmi, Užicu i Banjici, gde se igra derbi Rad - Spartak.

I veliki broj navijača u nižim ligama ispoštovaće ovaj dogovor, a te grupe predvode "Meraklije" niškog Radničkog i "Taurunum bojsi", pristalice Zemuna.

Očekuje se ponovo zajednička akcija najtvrđeg jezgra svih navijačkih grupa koje su i ranijih godina zajedničkim parolama pokušavale da promene svest vodećih ljudi srpskog fudbala i promene termine kola koja padaju na veliki pravoslavni praznik.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA