Kairat ipak uzeo Zvezdinog fudbalera!

Kazahstanski klub se vratio kući ne samo sa pobedom iz Beograda, već i pojačanjem

  • 1
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dok se srpska javnost tokom dana bavila interesovanjem Kairata, rivala Crvene zvezde u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, za letošnje pojačanje crveno-belih Idana Verada, jedan drugi transfer se dogodio iz srpskog u kazahstanski klub. Đorđe Despotović je otišao na šestomesečnu pozajmicu u ekipu iz Almatija.

Kairat nudi više od milion evra za Zvezdino pojačanje!

Kako saznaje portal "Mondo", napadač koji je pod ugovorom sa vicešampionom Srbije će nastaviti svoju misiju u Kazahstanu, gde je proveo i prethodnih šest meseci, ali kao igrač Žetisua. Despotović je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama za taj tim, gde je na pet mečeva dao 5 golova.

Boravak delegacije Kairata na meču u Beogradu u četvrtak, koji su dobili 2:0, iskoristili su da osim trijumfa povedu kući igrača na koga u Zvezdi ne računaju, a kome je 30. juna istekla pozajmica u Žetisuu. U ugovoru o pozajmici nalazi se i klauzula o mogućnosti otkupa po njenom isteku, ako Despotović bude zadovoljio.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali je tek posle putešestvija po domaćoj ligi i Belgiji zavredeo povratak na Marakanu prošlog leta. Ipak on nije uspeo da se nametne i već je u januaru ove godine poslat u Kazahstan gde se očigledno dobro snašao.

CZ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KUM

    6. jul 2015 | 17:24

    Jos malo pa cemo i dresove prodavati, kad ostanemo bez igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA