Partizan vratio Brazilca za Beograd: Evo kako se Fabrisio povredio! (VIDEO)

Stručni štab crno-belih odlučio je da pošalje letošnje pojačanje nazad u Srbiju na dodatne preglede oko težine povrede zadnje lože

  • 2

Pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku Fabrisio doživeo je peh na pripremnoj utakmici protiv Tereka iz Groznog zbog čega se hitno vratio u Beograd na detaljne preglede, a ukoliko se ispostavi da je u pitanju teža povreda biće to veliki udarac za ekipu Zorana Milinkovića.

PEH ZA PARTIZAN: Teža povreda Fabrisija? Oumaru morao sa tribina na teren!

Drugu pobedu Partizana ove subote obeležila je povreda!

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u pitanju je problem sa zadnjom ložom, ali se ne zna kolika je težina povrede zbog čega je stručni štab odlučio da Brazilca vrati u prestonicu Srbije kako bi se uradile sve potrebne provere i što pre krenulo sa terapijom koja može trajati od 10 do mesec dana.

Crno-beli su savladali ruski tim pogotkom Božinova iz penala, ali je senku na čitav meč bacila povreda odbrambenog igrača koji se tokom priprema nametnuo kao rešenje u zadnjoj liniji. On se u 18. minutu utakmice prilikom praćenja jedne lopte uhvatio za butinu, a onda pao i uhvatio se za glavu posle čega je napustio teren hramljući na levu nogu.

Mnogima je posle ove povrede u Partizanovom taboru kroz glavu prošao slučaj Fabrisiovog sunarodnika Andersona Markeša od pre nekolio godina koji je takođe došao kao značajno pojačanje, a onda na pripremama doživeo povredu zadnje lože od koje se dugo oporavljao i na kraju nije uspeo da pokaže zašto je doveden, pa je napustio klub kao višak.

Pogledajte Fabrisiovu povredu i sve detalje sa meča protiv Tereka.

PFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kari

    5. jul 2015 | 00:17

    Ah kako nas vole ovakvi igrači, dodjes, povredis se, uzmeš pare i odes, nije ni čudo sto je promenio 13 klubova, uprava je našla sjajnog prevaranta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA