ČELSI HOĆE ZVEZDINOG VEZISTU: Ne bih ja još u inostranstvo!

Plavci žele da, preko investicionog fonda, dovedu Marka Grujića za dva miliona evra

  • 11

Marko Grujić je ove sezone projektovan da bude važan šraf u igri Crvene zvezde, te otuda i ne čudi što zlatni Orlić želi da ostane na Marakani uprkos ponudama.

Jedna od njih je ona Čelsijeva koji želi da ga dovede preko investicionog fonda za dva miliona evra, a potom pošalje u Ajntraht na pozajmicu. Druge dve su poslali Hamburger i Porto koji nude milion i po.

- Informisan sam za ponude. Znam planove Čelsija, sigurno je da mi laska da se takvi klubovi interesuju, ali moj stav ostaje isti. Ne bih ja još u inostranstvo. Želim da ostanem u Zvezdi bar još godunu dana, da ostavim trag u klubu, da me upamte ovde po dobroj igri. To sam rekao i upravi - rekao je Grujić za Novosti.

Međutim, ukoliko egzistencija Zvezde bude zavisila od njega...

- Ako egzistencija kluba bude zavisila od mog odlaska, onda ću se povinovati odluci i otići. Nikad ne bih pravio kompromise kad je Zvezda u pitanju, učiniću sve ono što odgovara mom klubu - jasan je bio Grujić.

CZ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA