Partizanova seksi direktorka smuvala golmana kog je htela Zvezda! (FOTO)

Fotografija svedoči da Filipovićeva i Borjan uživaju u vezi

  • 11

Ljubav cveta, pa i kad je na daljinu! Atraktivna direktorka marketinga fudbalskog kluba Partizan, Snežana Filipović, u romantičnoj je vezi sa kanadskim golmanom sa srpskim korenima, Milanom Borjanom.

Da njih dvoje uživaju u romantičnoj vezi, dokazuju prisne fotografije na Instagram profilima i direktorke i čuvara mreže bugarskog Ludogoreca.

Jedna od poruka koju je 28-godišnji golman poslao uz fotografiju sa 33-godišnjom Filipovićevom je: Otkako si u mom životu, reč ljubav dobila je smisao.

Njih dvoje održavaju vezu na daljinu, s obzirom da je Borjan trenutno u Razgradu. Tim povodom je i opis priložene fotke Filipovićeve napisano: Iako si daleko, i dalje mislim na tebe.

U karijeri je Borjan branio za mnoge klubove: urugvajski Nasional, potom River Plejt, Kilmes, Rad, Sivaspor, Vaslui, Ludogorec i Radnički Niš.

Na 15 mečeva u JSL, Borjan je primio samo šest golova i najzaslužniji je što će Radnički i naredne godine igrati u najjačoj ligi. Otuda i ne čudi što je od ekonoma Nišlija dobio ponudu koja je sadržala stan i ruku njegove ćerke samo da Borjan ostane kraj Nišave. Podsetimo, Borjan je već branio za Ludogorec u LŠ kada se našao u protokolu za meč sa Liverpulom na Enfildu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA