Zvezda ima novog direktora omladinske škole: Terzić kaže da su izabrali pravog čoveka!

Generalni direktor crveno-belih potvrdio da će funkciju direktora omladinske škole preuzeti bivši igrač Dragan Mladenović

  • 2

Bilo je najavljivano, sada je i potvrđeno. Dragan Mladenović je novi direktor omladinske škole Crvene zvezde, što je potvrdio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

U danu kada su dobili igračko pojačanje u vidu Luisa Ibanjeza, crveno-beli su se pojačali i na kadrovskoj poziciji. Iako se pominjalo da su u najužoj konkurenciji za mesto direktora škole legende kluba Vladimir Petrović Pižon i Stanislav Karasi, izbor je pao na nekadašnjeg igrača  koji je jedno vreme i radio kao trener mlađih kateogorija.

- Razgovarao sam danas sa Mladenovićem. Postigli smo dogovor i od ponedeljka će on početi da radi. Siguran sam da će Mladenović uspeti da podigne nivo Omladinske škole i napraviti je najboljom na Balkanu, kao što bi i trebalo da bude. Klub će mu pružiti punu podršku da to i ostvari - rekao je Terzić za portal "Mondo".

Mladenović je od napuštanja funkcije trenera u mlađim kategorijama često bio kritičar na koji način se radi sa talentovanom decom na "Marakani", a sada će dobiti priliku da sve što smatra pogrešnim ispravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    7. jul 2015 | 19:17

    Gagi Lepi Mladenović!

  • bosko

    7. jul 2015 | 21:59

    Dugo smo cekali ljudsku vedetu i olicenje postenja,da se prihvati posla u klubu u kome su svi krali,osim njega.Sada ce ON,veliki Zvezdas,sa dve sezone u CZ,da zaseni Pizona,Stevu Ostojica,Staju Nikolica,Kuleta Acimovica.P.S.Svesrdno ce mu pomoci Vesicev Turina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA