Pročitajte emotivno pismo Dženkinsa kojim se oprostio od Delija, Srbije i posebno Radonjića

Dženkins više nije član Zvezde. Ovo je njegov oproštaj

  • 13

Sada je i definitivno. Čarls Dženkins posle dve godine napušta Crvenu zvezdu i narednu sezonu provešće u timu Armani džinsa, u italijanskoj košarci.

Amerikanac koji je pristao za srce navijačima Zvezde se pismo, baš kao što su to ranije radili košarkaši Partizana Lovernj i Vesterman, oprostio od svog kluba, Srbije i navijača.

Hrvatski trener krade Zvezdi Dženkinsa!

- Ne mogu rečima da opišem koliko sam zahvalan na prilici da budem deo Crvene zvezde. Nikada neću zaboraviti iskustvo koje sam stekao u prethodne dve sezone.

- Pre svega bih voleo da se zahvalim stručnom štabu, treneru i saigračima. Hvala vam svima na lekcijama koje ste me naučili kako na terenu, tako i van njega. Hoću lično da se zahvalim Dejanu Radonjiću zato što mi je verovao i što mi je dozvolio da donosim odluke u važnim trenucima u bitnim mečevima. Pomogao si mi da sazrim i kao igraču i kao osobi i za to ne mogu dovoljno da ti zahvalim.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

DUELI SA PARTIZANOM I MEGOM

- Sa mogućnošću da igram u Srbiji je došla šansa da budem na parketu sa sjajnim igračima u srpskoj ligi. Bez obzira da li je to bilo u derbijima sa Partizanom ili neizvesnim utakmicama sa Mega Leksom. Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo srpske košarke.

ZAHVALNOST DELIJAMA

- Želim da zahvalim svakom navijaču ponaosob što je verovao u mene, bez obzira na to da li sam igrao dobro ili ne. Strast i intenzitet koju donosite svakoj utakmici je nešto što nikada neću zaboraviti. Smatram 'Delije' svojom porodicom i bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred vama. Beograd će uvek biti moja kuća - zaključio je popularni Đenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolan

    8. jul 2015 | 12:39

    Hvala tebi Dženkinse, sve najbolje u karijeri, vrata Zvezde su ti uvek otvorena. Pamtićemo Budiveljnik, lošu jesen ali i fantastične dve plej-of serije kada smo skinuli partizan sa grbače i poslali ga na smetlište. Hvala još jednom.

  • SAŠA FRANKFURT

    8. jul 2015 | 13:56

    Đenka legendo, prosto ne mogu da poverujem, ali znam da je i taj momenat morao da dođe! Bićeš uvek u našim srcima, i ko zna možda se nekad i vratiš! Puno sreće!!

  • Doka.cz

    8. jul 2015 | 12:39

    Srecno brate Djenka u daljoj karijeri,nek je Bog uz tebe i hvala ti sto si bio clan nase zvezde!!!Necemo te nikad zaboraviti,ko zna mozda se nekad i vratis!Srecno Djenka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA