Generalni sekretar posetio srpske atletičare u Kragujevcu

Slobodan Branković i Bogdan Knežević iz Ministarstva omladine i sporta bili su u Kragujevcu gde se održava kamp atletskih nada i uverili su se da sve teče po planu

  • 0

Kako bi se juniori i juniorke srpske atletike bolje pripremili za takmičenja koja ih očekuju, odlučeno je da se održi kamp atletskih nada u Kragujevcu.

Kamp atletskih nada održava se od 6. do 13. jula 2015. godine u Hotelu Šumarice, Kragujevac, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Atletskog saveza Srbije. Tim povodom, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković i predstavnik Ministarstva omladine i sporta, Bogdan Knežević, u posetili naše atletičare i uverili se da sve teče po planu.

Čelnici ASS objasnili Svetskoj federaciji zbog čega Kosovo ne bi trebalo da bude član IAAF

Uz kvalitetan stručni rad i odlične uslove u hotelu Šumarice i stadionu Čika Dača, na kampu će se odraditi i testiranja 10 reprezentativnih sportista, kao i predavanja od strane predstavnika stručnog saveta i predstavnika Republičkog zavoda za sport.

Na kraju kampa sportisti će imati kontrolno takmičenje , za starije pionire/ke , u okviru kojeg će se organizovati i nekoliko disciplina van konkurencije za starije uzrasne kategorije.

Prvenstvo sveta za mlađe juniore i juniorke se održava u Kaliju od 15-tog do 19.tog jula, a Evropsko prvenstvo za starije juniore/ke je na programu u Švedskoj od 16-tog do 19.tog jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA