BRUKA: Otkazan Superkup Srbije!

Zbog zgusnutog rasporeda i obaveza Partizana i Čukaričkog u Evropi, meč za trofej Superkupa neće biti odigran, konačna je odluka Superlige

  • 17

Pompezno najavljena utakmica za trofej srpskog Superkupa, koja je planirana za 11. jul između šampiona Partizana i osvajača kupa Čukaričkog - neće biti odigrana!

Ovu informaciju za Telegraf je potvrdio direktor Zajednice Superlige Vladimir Bulatović.

Tripla kruna nikad nije bila bliža Partizanu i Zvezdi!

Zbog zgusnutog rasporeda i obaveza Čukaričkog i Partizana u Evropi, čelnici Superlige su najpre imali ideju da pomere meč za neki drugi dan, ali s obzirom na to da je početak sezone zakazan za 18. jul, nije bilo prostora da se zakaže duel za trofej Superkupa.

- Neće se odigrati utakmica zbog zgusnutosti termina.To smo danas presekli - rekao je Bulatović.

Dakle, utakmica se uopšte neće igrati ove sezone?

- Tako je. Ove godine smo odlučili da se ipak ne igra, pa ćemo videti za sledeću da nađemo rešenje - dodao je Bulatović.

Podsetimo, Čukarički revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala igra 9. jula, dakle samo dva dana pre planiranog termina za Superkup, dok Partizan startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona u utorak, 14. jula, pa je, čini se, doneta razumna odluka da se otkaže odigravanje Superkupa.

Ipak, o tome je trebalo ranije razmišljati, pre nego što je uopšte iznet predlog da se igra Superkup, na koji će ljubitelji fudbala sačekati minimum još godinu dana.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA