Borusijina maskota Ema podigla frku zbog sumnjivih radnji oko Bajernovog autobusa

Rukovodstvo "milionera" izdalo cinično saopštenje posle poteza svoje maskote, koja je simulirala uriniranje po autobusu Bajerna

  • 0

Borusija je u derbiju protiv Bajerna rešila pitanje odbrane titule, a koliko je ovaj meč izazivao emocija možda najbolje pokazuje gest Nevena Subotića, koji se uneo u facu Arjenu Robenu. 

Međutim, nije samo Subotić taj koji je odlepio zbog trijumfa nad Bavarcima. Veliku pažnju je izazvao gest kostimirane maskote dortmundskog kluba, popularne Eme, koja posle meča odlučila da odglumi "olakšanje" ispred autobusa gostiju iz Minhena.

- Nikada se ne ponašamo loše ni u slučaju pobede, ni kada izgubimo. Mislim da je ovo bio nepotreban potez - rekao je trener Borusije Jirgen Klop.

Rukovodstvo Borusije je čak moralo i da izda saopštenje povodom ovog "incidenta"...

"Glupost. Ema je pametna sedmogodišnja bumbarica koja jako dobro zna da se njen kostim ne može otkopčati spreda pa bi skidanje istoga bilo zaitsa teško. Ema je samo proveravala ispravnost guma na Bajernovom prekrasnom autobusu jer je htela da bude sigurna da će naši dragi gosti srećno otputovati kući".

Ipak, ovo cinično saopštenje kluba iz Dortmunda sigurno neće smiriti nervozu u taboru minhenskog kluba...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA