Košarkaš San Antonija ima potpuno bizarno opravdanje za slab šut!

Met Boner ima neverovatnu teoriju...

  • 2

Dosadašnji krilni košarkaš San Antonija Met Boner (35) poznat je po preciznom šutu za tri poena, ali je minule sezone njegovo najjače (neki kažu i jedino) oružje zatajilo.

Sa 41 procenta uspešnosti u šutu van linije 7,25 metara u karijeri, Boner je pao na 36,5 u prethodnoj takmičarskoj kampanji, što mu je drugi najslabiji učinak od kako je u NBA.

Razlog takvog pada je, verovali ili ne - telefon!

Boner tvrdi da je problem nastao onog trenutka kada je kupio novi ajfon na čije je dimenzije morao da se privikava, pa je zaradio povredu poznatu pod nazivom teniski lakat, koju je vukao u dobrom delu sezone.

- Mrzim izgovore, vaspitan sam tako da nikada ne tražim izgovore, ali sam imao zaista teška dva i po meseca zbog bolnog teniskog lakta - izjavio je Boner, a onda izneo svoju teoriju o tome kako se povredio.

- Svi će reći da je ovo što pričam budalaština, ali evo moje teorije zbog čega sam imao lošu sezonu. Kada je novi ajfon izašao, bio je većih dimenzija nego prethodni, pa sam morao više da istežem prste da bih kucao po dugmićima. I ja zaista mislim da sam zbog toga povredio ruku - "mrtav" ozbiljan je Boner, kome je ovog leta istekao ugovor sa Sparsima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detlic Pera

    9. jul 2015 | 02:23

    Jeste, stvarno... Tako ja koristio 3310 i biceps narastao k'o kvasac

  • Filip Vasilic

    10. jul 2015 | 11:38

    Veliki mišići su potrebni za to :-/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA