Zvezdina nemoguća misija u Kazahstanu, Vojvodini dovoljan minimalac, Čuka ide na još jednu pobedu!

Tri srpska predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope igraju revanš mečeve prvog kola

  • 1

Srpski klubovi igraju revanš mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope. Pred fudbalerima Crvene zvezde je nemoguća misija da nadoknade dva gola minusa iz prvog meča u dalekom Kazahstanu protiv Kairata. Igrači Čukaričkog brane minimalnim trijumf na domaćem terenu protiv Domžala, dok Vojvodina juri minimalnu pobedu nad MTK u Novom Sadu.

Veoma je teška situacija pred izabranicima Grofa Božovića. Moraju da pokušaju da naprave pravi podvig posle neočekivanog poraza na svom terenu od 2:0 u duelu sa timom iz Almatija. Ipak, njihov prevashodni cilj bi trebalo da bude brisanje blede partije koju su prikazali u prvom ovosezonskom zvaničnom meču.

Mnogo više boli navijače vicešampiona Srbije loša igra njihovih miljenika na premijeri u novoj sezoni, nego pomalo šokantni poraz. Trener Božović ipak, nije izgubio nadu da njegovi puleni mogu da iznenade domaćina i dođu do željenog rezultata u gostima. Utakmica u Kairatu počinje u 16 časova.

Čukarički je uspeo da iznenadi Domžale u gostima na prvoj utakmici, a sada je pred Vladanom Milojevićem i njegovim pulenima da pokažu da taj rezultat nije bio samo bljesak i da iskoriste prednost domaćeg terena i osiguraju prolaz u narednu rundu.

Foto: freeimages.com/conray Foto: freeimages.com/conray

Slovenački tim je iskusniji u evropskim takmičenjima, ali moraće i da napadne, što može odgovarati "brđanima" da iz kontranapada preko svojih brzih igrača dođe do šanse da postigne pogodak. Meč počinje u 20:30.

Vojvodina je na iznenađenje mnogih uspela da sa dosta izmenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu odoli naletima MTK-a u prvom susretu i izbori remi bez golova u gostima. Novosađani sada moraju iskoristiti prednost domaćeg terena i podršku koju će nesumnjivo imati sa tribina, i da dođu makar do minimalnog trijumfa kojim bi im doneo prolaz dalje. Duel u Novom Sadu počinje od 20.30.

Foto: freeimages.com/vxdigital Foto: freeimages.com/vxdigital

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA