TRANSFERI: Juventus dao ponudu za Nastasića, Mitrović odbio sastanak sa Premijerligašem!

Pogledajte sve najvažnije ugovorene transfere i tračeve za deveti jul

  • 5

Zatvaramo još jedan dan u letnjem prelaznom roku, u kom smo dobili zvanično "priznanje" Fenerbahčea da pregovara sa Mančester junajtedom i Robinom van Persijem.

Od ostalih najvažnijih novosti za deveti jul izdvajamo:

Juventus za 13 miliona evra dovodi Nastasića

Inter za Jovetića nudi 20 miliona evra

Joan Kabaj je novi igrač Kristal Palasa

Aleksandar Mitrović se nije video sa čelnicima Njukasla

Danilo predstavljen u Realu

Pratite i sutra transfere i tračeve na Telegraf Sportu!

22.10 - REAL DOVODI ŠTOPERA

Kapiten španske reprezentacije do 19 godina Hezus Valjeho mogao bi da postane novi član "kraljevskog" kluba.

Igrač Saragose ipak ima ugovor do 2019. godine sa klubom, pa ukoliko Real uspe da ga otkupi za, kako se govori, 4.5 miliona evra, verovatno bi defanzivac ostao na pozajmici u sadašnjem klubu.

22.00 NAPOLI PAZARI U UDINAMA

Napoli plaća 12 miliona evra zUdinezeu za jednog od najboljih fudbalera, Brazilca Alana.

Navodno, transfer je već dogovren, a iz Napulja će u drugom smeru krenuti Migel Britos i Duvan Zapata na dvogodišnju pozajmicu.

21.45 - OTKRIVENO KOLIKO INTER NUDI ZA JOVETIĆA

Danas se pojavila informacija da je Crnogorac želja milanskog kluba, a "Gazeta delo Sport" tvrdi da "neroazuri" nude 20 miliona evra.

Mančester Siti je navodno rekao "da", a bivši igrač Partizana bi trebalo da potpiše ugovor na četiri godine.

21.35 - PALA POTVRDA NA TVITERU FENERBAHČEA

Turski klub saopštio je da je u pregovorima sa Robinom van Persijem i Mančester junajtedom.

Odšteta bi trebalo da bude oko 6.5 miliona evra, a Holanđanin da postane najplaćeniji fudbaler u istoriji istanbulskog kluba.

I sada čekamo...

21.00 - I DROGBA IDE U MLS LIGU?

Iako je Porto zainteresovan za iskusnog, 37-godišnjeg napadača Čelsija, izgleda da proslavljeni fudbaler iz Obale Slonovače cilja da ide "preko bare". "Miror" piše da bi fudbaler najradije završio svoju blistavu karijeru u MLS ligi, gde se već nalaze prekaljeni asovi poput Lamparda, Džerarda, Pirla...

20.20 - JUVENTUS HOĆE MATIJU NASTASIĆA!

Italijanski "Tutosport" tvrdi prenosi da su se čelnici italijanskog šampiona sastali sa menadžerom srpskog reprezentativca Falijem Ramadanijem. Navodno, za defanzivca Šalkea ponuđeno je 13 miliona evra. Ukoliko se transfer ostvari, Nastasić će ponovo zaigrati u Seriji A, u kojo jje igrao u sezoni 2011/2012 za Fiorentine, pre nego što je otišao u Mančester Siti.

19:32 - KARASKO NA PRAGU ATLETIKA Čelnici Atletika pojačali su ofanzivu na krilnog igrača Monaka Janika Fereiru Karaska (21), koji bi, prema nekim najavama, narednih dana mogao da bude promovisan u novog člana madridskog kluba. Navodno, čeka se odluka Monaka da prihvati ponudu "tešku" 15 miliona evra.

19:25 - PSŽ DOVEO GOLMANA IZ BUNDESLIGE Dok čeka "bombu" u liku Di Marije ili Pogbe, Pari Sen Žermen je angažovao nemačkog golmana Kevina Trapa (25) i potpisao sa njim petogodišnji ugovor. Trap je prethodne tri sezone stajao na golu Ajntrahta.

19:10 - SEVILJA IMA DVA KANDIDATA DA ZAMENE BAKU

Odlaskom Karlosa Bake u Milan pozicija prvog napadača ostala je upražnjena u Sevilji, ali to neće dugo trajati, pošto Andalužani rade na tome da pronađu adekvatnu zamenu za Kolumbijca. Prema rečima trenera Sevlje Unaja Emerija, glavni kandidati da naslede Baku su Ćiro Imobile i Havijer Ćićarito Ernandez.

19:06 - PREDSEDNIK BEŠIKTAŠA OTIŠAO PO REMIJA

Zamenu za Ibrahima Ba, koji se preselio u Kinu, Bešiktaš traži tamo odakle je svojevremeno i doveo Senegalca - u Čelsiju.

Navodno je predsednik turskog kluba otputovao u London da pregovara za transfer francuskog napadača Loika Remija, koji je raspoložen za promenu sredine psole dolaska Radamela Falkaoa u klub.

19:00 - POVRATAK KABAJA U PREMIJERLIGU

Francuski vezni fudbaler Joan Kabaj (29) vratio se u najjaču ligu na Ostrvu, sada je to i zvanična informacija koju je objavio njegov novi klub Kristal Palas. Kabaj je tri godine igrao za Njukasl u koji je stigao iz Lila, a nakon boravka među "svrakama" jednu sezonu igrao je u Pari Sen Žermenu.

18:01 - MITROVIĆ ODBIO DA SE VIDI SA ČELNICIMA NJUKASLA

Sada je jasno u kom klubu Aleksandar Mitrović sigurno neće nastaviti karijeru - u Njukaslu.

Dve strane su za danas imale zakazan sastanak, ali je srpski napadač umesto odlaska na Ostrvo ostao u Briselu i trenirao sa Anderlehtom.

Njemu se definitivno ne dopada ideja da ne igra u Ligi šampiona, pa iz tog razloga čeka konkretnu ponudu Rome, koja stoji u redu za njegov potpis, ali i dalje "opipava puls".

17:52 - ITALIJAN STIŽE KOD BILIĆA

Bio je "viđen" u Evertonu, ali će Anđelo Ogbona po svemu sudeći karijeru nastaviti u Vest Hemu. Defanzivac Juventusa u narednih 48 sati pojaviće se na pregledima u taboru Čekićara, a potom i potpisati ugovor sa Premijerligašem. Italijanski šampion dobiće između 8 i 10 miliona funti od prodaje igrača koji može da pokriva pozicije levog beka i centralnog defanzivca.

17:40 - FRANCUZ I ZVANIČNO SEVILJIN

Sevilja je saopštila da je novi igrač tog kluba postao francuski defanzivni vezni igrač Stiven N'Zonzi (26), koji je stigao iz engleskog Stouka i potpisao trogodišnji ugovor sa osvajačem Liga Evrope. Premijerligaš je od prodaje Francuza inkasirao 7 miliona funti.

15:44 JOVETIĆ - SERIJA A

Prema nekim navodima, Inter je ozbiljno zagrizao za Stevana Jovetića koji izvesno napušta Mančester Siti.

15:28 HAMBURG-VOTFORD

Fudbaler Hamburga Valon Behrami, na izlaznim je vratima. Votford je skoro pa završio posao oko njegovog dolaska.

14:41 - KABAJ NA PREGLEDIMA U LONDONU

Joan Kabaj se vraća u Premijer ligu. Posle neuspešne epizode u Pari Sen Žermenu, francuski reprezentativac potpisaće ugovor sa Kristal Palasom, a prema trenutnim informacijama stigao je na lekarske preglede. Cena je između 10 i 13 miliona funti.

14:30 - DA PREDAHNETE OD TRANSFERA, POGLEDAJTE NAJTRAGIČNIJI AUTOGOL IKADA 1

4:19 - DI MARIJIN AGENT U PARIZU

Menadžer Anhela Di Marije Žorž Mendeš nalazi se u francuskoj prestonici gde pregovara o mogućem transferu svog štićenika u PSŽ. Pregovori se vode oko plate koja bi trebalo da bude oko 15 miliona evra godišnje.

13:59 - DVA JAKA POJAČANJA STIŽU U VOTFORD

Ozbiljno se sprema povratnik u Premijer ligu za novu sezonu. Sada su na pragu dva nova značajna pojačanja. Jedno je Valon Behrami iskusni švajcarski reprezentativac, a drugi je Bendžamin Stambuli koga je Totenhem već pristao da proda "stršljenovima".

13:44 - MARSEJ VRAĆA DIJARU NA VELIKU SCENU

Čelnici Olimpika iz Marseja planiraju da dovedu nekadašnjeg igrača Reala i Čelsija, Lasanu Dijaru, kao zamenu za Đanelija Imbulu koji je prešao u Porto. Iskusni vezista je slobodan igrač od isteka ugovora sa Lokomotivom iz Moskve.

13:23 - REAL PREDSTAVIO DANILA

Kraljevski klub je danas predstavio svoje novo pojačanje, Brazilca Danila koji je prošao lekarske preglede, a onda izašao na travu "Santjago Bernabeua" u opremi Reala.

13:09 - MONAKO PLAĆA 14 MILIONA ZA ZVEZDU MUNDIJALITA

Monako je pristao da plati Lilu 14 miliona evra za Adamu Traorea koji je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina dobio Zlatnu loptu za najboljeg igrača.

12:47 - VAN PERSI NA LEKARSKIM U FENERBAHČEU

Čitavo Osstrvo trenutno bruji kako se holandski internacionalac trenutno nalazi na lekarskim pregledima koji se obavljaju u Engleskoj, ali koji znače da će preći u Fenerbahče. Klubovi su se dogovorili oko obeštećenja i ostali su samo detalji pre nego stavi paraf na petogodišnji ugovor.

12:29 - ODBIO EVERTON DA OSTANE U AUGZBURGU

Estonski internacionalac Ragnar Klavan za koga je izuzetno bio zainteresovan Everton ovog leta, odlučio je da ostane u Augzburgu. On prošle sezone nije propustio ni minut u Bundesligi.

12:13 - SELTIK NASTAVLJA DA SE POJAČAVA "Kelti" su ozbiljno ušli u ovaj prelazni rok i već su doveli nekoliko pojačanja. Najnoviji je Nadir Ćifći iz Dandi junajteda koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

11:57 - VICEL STIŽE KOD MIHAJLOVIĆA

Aksel Vicel je odlučio da odbije sve druge timove i priključi se Milanu koji trenira Siniša Mihajlović. Belgijanac isprva nije bio siguran da je to prava sreina za njega, ali njegov agent kaže da je pristao. Sada je samo preostalo da se dogovore "rosoneri" i Zenit, a zapelo je oko cene, pošto Milan ne da više od 20 miliona, a Rusi traže 10 više.

11:43 - ASTON VILA DOVELA NOVOG GOLMANA

Odlaskom Šeja Givena Aston Vili je bilo potrebno pojačanje na mestu čuvara mreže koje je popunio dosadašnji golman Noriča Mark Ban. Njemu je istekao ugovor sa "kanarincima" u junu, a obavezao se na dvogodišnju vernost Vili.

11:35 - PLATITE 67 MILIONA I VODITE GA!

Ovo je ukratko poruka koju su čelnici Napolija poslali Arsenalu koji želi da otkupi Gonzala Iguaina. "Tobdžije" su poslale ponudu od 43,3 miliona funti koja je odbijena, a uz nju poslata i poruka da ako hoće da otkupe Argentinca onda moraju da aktiviraju otkupnu klauzulu koja iznosi 67 miliona funti.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:24 - ŠEJ GIVEN U STOUKU

Legendarni golman Šej Given bi trebalo u toku dana da se pojavi na lekarskim pregledima u Stouku. Iako je delovalo kao da će 39-godišnji golman otići Midlsbro, ipak je ponuda igranja u Premijer ligi presudila da promeni destinaciju.

11:13 - ĐENOVA DOVELA IGRAČA SEVILJE

Diogo Fugureaš prešao je iz Sevilje u Đenovu potvrdio je italijanski tim.

11:00 - ANŽI DOVEO REPREZENTATIVCA PORTUGALIJE

Svetski putnik Hugo Almeida nastavlja sa svojim fudbalskim putešestvijima. Iskusni portugalski napadač je prešao u ruski Anži iz Mahačkale sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

10:47 - TRENER TORINA POTVRDIO ODLAZAK DARMIJANA Da je prelazak Matea Darmijana u Mančester junajted gotova stvar potvrdio je i njegov dosadašnji trener u Torinu, Đampjero Ventura, koji je rekao da je san njegovog fudbalera da igra u Ligi šampiona.

10:33 - SRBIJA ĆE IPAK IMATI TRENERA U PREMIJER LIGI

Predrag Preki Radosavljević, bivši reprezentativac SAD koji je rođen u Srbiji, glavni je kandidat da preuzme Lester. Više o tome pročitajte OVDE.

10:25 - DOS SANTOS U LA GALAKSIJU Nekada veliki talenat svetskog fudbala koji se nikada nije ostvario Đovani Dos Santos napušta Evropu. Njegov novi klub bi trebalo da bude Los Anđeles Galaksi, a transfer je navodno već dogovoren.

10:19 - VELA ODBIO ČEKIĆARE

Fudbaler Sosijedada Karlos Vela odbio je ponudu Vest Hema da se vrati u Englesku, gde je branio boje Arsenala. "Čekićari" su prema španskim medijim nameravali i da aktiviraju njegovu otkupnu klauzulu od 21,4 miliona funti.

10:11 - STERLINGOV ODLAZAK IZ LIVERPULA NIJE SAGA, NEGO TELENOVELA

Niko ne zna šta će se dogoditi sa talentovanim Rahimom Sterlingom i Liverpulom. Mladi fudbaler je u sredu odbio da putuje sa timom na turneju i naveo da ne želi da igra za ekipu koju vodi Rodžers. Iz kluba su takve navode demantovali, a sada se javila i legenda "crvenih" Džejmi Karager koji je rekao da Sterling pravi sebi lošu reputaciju koje neće moći da se otarasi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:06 - MIKEL POSLE 9 GODINA ODLAZI IZ ČELSIJA

Još malo novosti u vezi sa "plavcima". Džon Obi Mikel bi posle 9 godina na "Stamford bridžu" mogao da napusti London. Turski mediji najavljuju njegov transfer u Fenerbahče kao gotovu stvar.

10:00 - PORTO DOBIO KASILJASA, ALI ŽELI JOŠ JEDNU LEGENDU

"Zmajevi" su odlučili da ove godine naprave pravi miks mladosti i iskustva. Politika dovođenja neafirmisanih talenata je sada u malom zastoju, a na "Dragao" stižu igrači koji znaju kako se osvajaju titule. Tako je Porto posle dovođenja Kasiljasa, sada u trci za dovođenjem legende Čelsija Didijea Drogbe.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki tamo lik

    9. jul 2015 | 12:26

    Ako je Benzema vredan 30-40 miliona mozda I manje 67 za Iguana je bajka.

  • kazo

    9. jul 2015 | 17:12

    cuj 67million FUNTI za iguaina,,pa ljudi ne moze on i ronaldo isto kostati..Ronaldo daje golova za trojicu...jos Iguaina ima i godina...bolje investirati taj kes u 2 vrhunska pojacanja po 40mill eura i zavrsiti posao..a ne dati za jednog pa da prodje ko Di Maria 0 bodova u MU...

  • Adem Ljajić

    9. jul 2015 | 20:00

    pa dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA