Zvezdin napadač hitno prebačen u Urgentni centar posle sudara na treningu!

Pretpostavlja se da je u pitanju teži potres mozga, i igrač će, prema najnovijim nezvaničnim informacijama, biti zadržan u bolnici

  • 2

Napadač Crvene zvezde Petar Orlandić je hitno prevezen u u Urgentni centar nakon što je dobio udarac u glavu na treningu.

Crnogorski fudbaler se sudario sa Damirom Kahrimanom i tom priliom zadobio udarac od njega, ali je mnogo jače udario glavom o zemlju kada je pao zbog čega je ostao da leži na travi.

Svi su se okupili oko njega, dok je on bio pri svesti, ali jasno je bilo da je ošamućen. Lekarski tim mu je ukazao prvu pomoć i na ramenima ga izneo sa terena posle čega su ga odvezli direktno u Urgentni centar.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, fudbaler će biti zadržan u bolnici.

U klubu pretpostavljaju da je u pitanju teži potres mozga, ali se nadaju da će sa njim biti sve u redu i da će se brzo oporaviti.

CZ logo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    11. jul 2015 | 18:05

    Njemu je nabolje da se od zemlje ne odljepljuje,avionom se plasi i svaka visina veca od kopacke,nije dobro.Salim se naravno,da mu se sve zvijezde skupe,sve najbolje.

  • Alessandro

    12. jul 2015 | 06:30

    Ja sam mislio da su ga Andjelković ili Cvetković pogodili prilikom nekog centaršuta pa ga lopta iznenadila ali sam se prevario. Oni svojim centaršutevima mogu da pogode Stepin vajat, Banjičku šumu, hram Svetog Save, pilon na Djilasovom mostu, sve osim igrača kome upućuju centaršut!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA