ZAČETA U ZATVORU, MAJKA JU JE TUKLA: Čudna životna priča seksi golmanke koja je osvojila zlato! (VIDEO)

Evo nekoliko detalja iz života lepe Houp Solo za koje verovatno niste znali

  • 5

Sa svojom reprezentacijom nedavno je osvojila Svetsko prvenstvo i važi za jednu od najlepših golmana, i uopšte sportiskinja, na svetu. To je bio kratak uvod za one koji ne znaju Houp Solo, 32-godišnju fudbalerku Sijetl Rejna.

Sa reprezentacijom SAD osvojila je dve zlatne olimpijske medalje, a njena sudbina i karijera oličenje su reči "kontroverzno".

Evo nekoliko detalja o lepoj Amerikanki za koje verovatno niste znali.

- Ona je začeta u zatvoru, prilikom jedne posete majke njenom ocu, koji je kaznu služio zbog pronevere, pisala je Houp u svojoj autobiografiji "Solo: A Memoir of Hope". U ispovesti za televiziju "ESPN", Hopu je priznala nju i brata Markusa redovno tukla majka, koja je bila alkoholičarka, a porodica je živela siromašno.

Takođe, prepričala je situaciju sa odmora - da su Houp i brat morali da spavaju na klupi u Sijetlu.

- Ono što je ipak otac dobro uradio kada je u pitanju njeno odrastanje jeste što joj je preneo ljubav prema fudbalu. Houp je počela da trenira u srednjoj školi, a na koledžu je odlučila da igra na poziciji golmana. Zaigrala je za omladinsku ekipu, da bi potom prešla u profesionalne vode i postala jedan od najboljih golmana na svetu.

Ipak, Solo je imala problema u karijeri zbog svog temperamenta i kratkog fitilja: ulazila je u konflikt sa bivšim trenerima i igračicama.

- U januaru prošle godine, Houp je uhapšena zajedno sa svojim mužem Džeramijem Stivensom zbog vožnje u pijanom stanju, a tom prilikom je i napala policajce. Zbog toga je bila suspendovana 30 dana iz ekipe.

- Nije to bio kraj - ovog leta je golman ponovo privedena u Vašingtonu jer je njen 17-godišnji nećak pozvao policiju, tvrdeći da ga je Houp tukla. Policija ga je zatekla sa raskrvavljenim uvom, a po telu je imao još nekoliko modrica.

Mladić je tvrdio da je Solo došla u Vašington kako bi utešila svoju polusestru, koja je teško podnela što ju je ostavio muž, a navodno je pobesnela zato što je propustila let kojim je trebalo da se vrati da bi odigrala utakmicu.

- Taman se vratila u naše živote, ali ona ovo uvek radi - rekao je uplakani Obert, koji je dodao i da Houp "mnogo pije".

Kada je privođena, Solo je vrištala na jednog policajca:"Ti si k***a. Plašiš me se jer bih bez ovih lisica mogla da te prebijem".

- U avgustu 2014. godine, njene golišave, ili bolje rečeno, pornografske fotografije su procurele u javnost, tako da je i ona jedna od mnogih svetskih sportistkinja kojoj je haker objavio kompromitujuće fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    12. jul 2015 | 05:27

    Klasicna americka prica...

  • N.S

    12. jul 2015 | 05:36

    Jako je ''važno'' gde je začeta. Tako pijana mama baš je merodavna sa tom izjavom. I kako uopšte zna gde je zatrudnela i kad? To su takve glupe priče da gluplje ne mogu biti. Tačno je samo da je sigurno dete svojih roditelja, jer sve gluposti što su oni radili, radi i ona.

  • Marina

    12. jul 2015 | 03:12

    Posledice njenog detinjstva.... bas steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA