Navijači u Novom Pazaru napravili grafit Srebrenici (FOTO)

Grafit je očigledno napravljen pred obeležavanje 20-godišnjice zločina u ovom gradu u BiH

  • 8

Na Fejsbuk stranici navijača Novog Pazara objavljena je fotografija novih grafita koji su napravljeni u tom gradu, a jedan od njih je posvećen zločinu u Srebrenici.

Grafit je očigledno napravljen pred obeležavanje 20-godišnjice zločina u ovom gradu u Bosni i Hercegovini, a u Novom Pazaru, kako je poznato, živi veliki broj pripadnika bošnjačke manjine.

Fudbaler Liverpula odao poštu žrtvama Srebrenice (FOTO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić napadnut je u Potočarima tokom komemoracije žrtvama u Srebrenici, a premijer na konferenciji za novinare je istakao da su mu uputili pogrde navijači jednog fudbalskog kluba iz Srbije.

- Kada smo izlazili iz prostora fabrike akumulatora, grupa navijača fudbalskog kluba iz Srbije počeo je da uzvikuje organizovano pogrde, onda sam položio cvet. Sa svih strana se čulo alahu ekber, krenuli su razni predmeti, nisam hteo da se sklanjam – rekao je Vučić, dodajući da je napad bio dobro unapred organizovan i pripremljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    11. jul 2015 | 19:56

    Indijanci!

  • vuk

    11. jul 2015 | 21:04

    jedan od vodja navijaca emir bombaj je bio u potocarima . U sdp stranci je moralo da se upise da bi se islo organizovano

  • Milica

    12. jul 2015 | 01:25

    Nikad ne bih volela da zivim u Pazaru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA