SILEDŽIJE: Američki NFL igrači brutalno tukli svoje devojke! (VIDEO)

Dvojica igrača Floride suspendovana zbog teškog nasilja nad ženama

  • 4

Američki svet je u šoku posle dva slučaja nasilja nad ženama u režiji poznatih igrača NFL ekipe Florida Stejta, raning beka Delvina Kuka i kvoterbeka Deandrea Džonsona.

Obojica su izbačena iz ekipe i najverovatnije da su za njih zauvek zatvorena vrata kluba, prenose američki mediji.

Da li je ovo najveća modrica u istoriji svetskog sporta? (FOTO)

Treneru Floride Džimbu Fišeru nije preostalo ništa drugo nego da ih obojicu oštro sankcioniše, pošto su obojica u odvojenim incidentima tukli svoje devojke.

Kuk je nedavno "više puta" u usta udario svoju devojku ispred kluba pošto je, prema rečima svedoka, ona razgovarala sa drugim muškarecem kome je odbila da da broj telefona.

Nekoliko dana potom, Džonson je ušao u raspravu sa njegovom lepšom polovinom koju je posle kraće rasprave udario pesnicom u lice za šankom.

Za razliku od incidenta u kome je učestvovao Kuk, Džonsonovo nasilje je zabeleženo sigurnosnim kamerama, video je brzo "osvanuo" na internetu, pa je svako njegovo upinjanje da dokaže nevinost od tog trenutka postalo besmisleno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Pa koliko vidim

    11. jul 2015 | 20:22

    Na snimku se jasno vidi kako je skupila pesnicu i krenula da ga udari u lice,pa sta je ocekivala.Hoce da se bije i da ga udara pesnicom po glavi a kada dobje povratnu "dandaru" onda je "ugrozena dama".E pa "damo","ko se maca lati od maca i strada".Ako si dama onda i budi dama a ako ces da se ponasas kao kabadahija onda budi i spremna da prodjes kao kabadahija.Sta je ona umislila da moze nekoga da udara a da joj taj drugi nece uzvrtiti.Naravno da je "dzentlmen" onaj ko ne udara zenu.Ali i onaj ko dozvoljava da ga zena bije i udara nije vise "dzentlmen" taj onda budala.I svako ko vas udara i napada treba da se branite.Ne dozovolite da vas niko bije i vratite uvek istom merom.To vazi i za ovu "curku" sta je trazila to je i dobila.

  • stef

    11. jul 2015 | 19:40

    Ma dajte,guraju se za pice,pala raspava ko ce prvi u redu da bude...ona ga zabola a on je napenalio.the end

  • Lord

    11. jul 2015 | 19:13

    Roid rage. Svi su ogromni, vrat od misica i nemaju tako da moraju da se iskale. A s obzirom na "rigorozne" :D kontrole u Americi cudi me da nema vise ovakvih slucajeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA