Monte Karlo: Viđeno četvrtfinale Đoković-Ferer

Najbolji teniser na svetu i Janko Tipsarević slobodni u prvom kolu. Ako Troicki pobedi Lisnara iz Monaka, igraće s Marejem u drugom kolu

  • 0

Obavljen je žreb za treći od devet turnira iz masters serije u sezoni, a prvi na šljaci, koji sutra počinje u Monte Karlu. Utisak je da najbolji teniser na svetu Novak Đoković ne bi trebalo da ima problema do četvrtfinala, a prva dva meča poslužiće mu za hvatanje zaleta za izvesni duel sa Špancem Davidom Fererom (šesti na svetskoj listi).

Đoković, koji prošle godine nije igrao, slobodan je na početku kao prvi nosilac, a u drugom kolu sastaje se sa pobednikom meča Italijana Andreasa Sepija (43) i jednog od tenisera koji prođe kvalifikacije.

Bez protivnika u prvom kolu je i Janko Tipsarević (8), sedmi nosilac, a prvi suparnik biće mu uspešniji iz duela Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića (25) i Španca Alberta Montanjesa (69).

Viktor Troicki (27) nije u dobroj formi, ali bi u prvom kolu trebalo da savlada Žana Renea Lisnara (397) iz Monaka, kome je organizator dodelio takozvani poseban poziv za učešće. Ako tako i bude, srešće se onda s najboljim britanskim teniserom Endijem Marejem (4).

Drugu polovinu žreba predvodi Španac Rafael Nadal (2), sedmostruki uzastopni pobednik!

U Monte Karlu bi najzadovoljniji bili ako bi se iduće subote u finalu srela dva najbolja tenisera sveta. Švajcarski as Rodžer Federer (3) ne učestvuje.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA