Poraz Crvene zvezde na generalnoj probi: Ibanjez i Vieira dobili aplauze, a Parker zvižduke navijača!

Imaće glavobolju Grof Božović narednih dana, jer ekipa još nije uigrana, a može da ga raduje samo dobra igra poslednja dva pojačanja koja su stigla na Marakanu

  • 15

Po jutru se dan poznaje, ali ako je to zaista tako, onda će ovo biti još jedna mučna i neuspešna sezona za Crvenu zvezdu i njene navijače. Crveno-beli su na generalnoj probi pred početak Superlige Srbije doživeli poraz od ruske Mordovije na svom stadionu 2:1.

Imaju razloga za strah i blago očajanje uoči početka sezone pristalice vicešampiona Srbije, jer njihovi miljenici su daleko do željene forme, što su posle dva poraza u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Kairata, sada pokazali na prijateljskom meču sa članom ruske Premijer lige, koji je poslužio kao poslednja provera pred zvanične utakmice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nije se na osnovi početka meča moglo pretpostaviti da će fudbaleri u crveno-belim dresovima doživeti poraz, jer su došli do vođstva već u četvrtom minutu preko Nenada Gavrića.

Igrali su dobro izabranici Grofa Božovića u tom periodu, ali ipak nisu sa prednošću završili poluvreme, pošto su gosti preko Sisujeva uspeli da poravnaju rezultat.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Mnogo bolje je domaćin otvorio drugo poluvreme i opsedao gol Mordovije, ali baš u trenutku kada je gol visio u vazduhu desio se kontranapad ruskog tima koji je pogotkom završio Lucenko, a time i postavio konačni rezultat. Mogla je Zvezda do izjednačenje preko Ibanjeza iz slobodnog udarca, ali se isprečila stativa.

Trener crveno-belih je izveo kombinovanu startnu postavu u ovom susretu, a od novajlija je dao priliku od prvog minuta pomenutom Ibanjezu i Vieiri koji je ostavio i najbolji utisak pa je sa terena ispraćen aplauzom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezda na startu Superlige igra protiv OFK Beograda u nedelju od 17 časova kao gost.

CRVENA ZVEZDA - MORDOVIJA 1:2

(Gavrić 4 - Sisujev 42, Lucenko 60)

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Kovačević, Grujić, Gavrić, Avramovski, Ristić, Vieira. Igrali su još: Parker, Mijailović, Rendulić, Ahčin, Jović, Jovović.

Mordovija: Čebanu, Rikov, Nakšuev, Gapon, Dudije, Le Talek, Mičel, Vlasov, Sisujev, Ivanov, Lucenko. Igrali su još: Stevanović, Mikhamtešin, Bobev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    12. jul 2015 | 21:30

    Zaboravili ste da napomenete to da Czv prvo kolo igra prijateljski mec sa Ofk ;-)

  • MikiGrobarRUSSIA

    12. jul 2015 | 21:56

    I cemu se nadate kad vidite kako los tim imate. I onda ce biti poslje svakog kola "zvezda ostecena" "dali je bio penal za zvezdu" "zvezda primila gol iz ofsajda" i tako dalje i tako dalje. I onda to citaju klinci koji se napale pa prave gluposti po stadionima i van njih jer nema rezultata nema trofeja a realnost vam je 5-6 mjesto na tabeli.

  • IgorO

    12. jul 2015 | 22:49

    Molim samo jedan fudbalski argument zbog cega igra Parker,makar i na prijateljskom mecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA