STOJKOVIĆ: U Albaniji ćemo videti koga će Bog kazniti!

Golman reprezentacije Srbije silno motivisan za utakmicu u Skadru

  • 20

Osmog oktobra će fudbaleri Srbije pokušati da dobrom igrom protiv Albanije u Skadru pokušati da vidaju rane koje smo prošle nedelje dobili od Suda u Lozani, odlukom da se tri boda dodele Albancima sa prekinute utakmice kvalifikacija za EURO u Beogradu.

Jedan od naših najboljih reprezentativaca Vladimir Stojković kaže da ima milion razloga da Srbija zabeleži pobedu u Skadru.

- Od božije kazne ne možeš pobeći, a u Albaniji ćemo videti koga će Bog kazniti, a koga će nagraditi. Samim tim, biće jasno ko je krivac, a ko ne za dešavanja na meču u Beogradu. Jednostavno je tako. Sanjam pobedu iz milion razloga - rekao je Stojković "Informeru", i dodao:

- Nemam ništa ni protiv koga na nacionalnoj osnovi, kao što nemam ništa protiv bilo koje vere. Nema potrebe za mržnom prema Albancima, jer kao što sam već rekao, Bog je tu da sudi, pa videćemo šta će da bude.

Milan Biševac priželjkuje trijumf zbog igrača pre svih.

- Ukoliko bismo uspeli da pobedimo Albance na terenu, mnoga bismo usta zapušili. Najviše želim da pobedimo zbog nas samih, a onda zbog navijača. Međutim, nećemo uspeti da kompenzujemo nepravdu, jer odluka je već doneta i ne možemo ništa da uradimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sultan

    13. jul 2015 | 09:32

    Trbali ste tako ranije da razmisljate svaka utakmica treba da bude kao protiv Albanije a ne uvek pred kraj.Sramota da vas bude bruka te nas.

  • P

    13. jul 2015 | 13:32

    Bog ne igra fudbal, nego vi. Bolje gledaj svoju mrežu, saobraćajac.

  • Charapan

    13. jul 2015 | 13:37

    Bog neće igrati umesto vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA