Babović: Posle izgubljenog Kupa, doveli smo ekstra pojačanja

Zamenik Saše Ilića očekuje pobedu od dva gola razlike protiv Dile Gori

  • 3

Zamenik kapitena Partizana Saše Ilića, Stefan Babović, zadovoljan bi bio pobedom od dva gola razlike, ali i upozorio da srpski šampion nije u poziciji da bilo kome preti uoči starta u evropskim takmičenjima.

- Zadovoljni smo onim što smo uradili, doveli smo prava pojačanja, mislim da smo jači nego prošle sezone, pogotovo u napadu i očekujem da to pokažemo na terenu. Ipak, ne smemo nikom da pretimo, moramo da poštujemo rivala jer više nismo velesila u fudbalu - rekao je Babović.

On je poručio da želi mesto u Ligu šampiona, ali da bi bio zadovoljan i grupnom fazom Lige Evrope, jer bi to značilo klubu na finansijskom planu.

- Partizanu su uvek potrebna pojačanja, kao i svim velikim klubovima, a posebno je to bilo jasno posle izgubljenog finala Kupa protiv Čukaričkog. Klub je doveo ekstra pojačanja, s obzirom na finansijsku situaciju i na njima je da opravdaju tu ulogu - naveo je Babović.

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JojicKojic

    13. jul 2015 | 13:34

    Najvece pojacanje bi bilo da ti odes...

  • G d K

    13. jul 2015 | 13:58

    E, Babinjo, obezbedi ulaznicu za GROBARSKOG ZETA-LALETA, DA NAVIJA I JAVNO ZA NAS, ZASLUZIO JE I ON JE "UCESTVOVAO" U OSVAJANJU OVOGODISNJE TITULE PARTIZANA.. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA