Partizanov juriš na Dilu Gori i Ligu šampiona!

Crno-beli igraju na svom terenu prvi meč protiv Gruzijaca u 2. kolu kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje

  • 5

Fudbaleri Partizana započinju svoj put ka Ligi šampiona. Crno-beli u utorak od 20.45 igraju protiv gruzijskog predstavnika Dile Gori prvi meč 2. kola kvalifikacija.

Sa ulogom velikog favorita u ovom dvomeču ulazi šampion Srbije, ali pokazalo se već na primeru njihovog večitog rivala da timove iz nekadašnjih sovjetskih republika nikako ne bi trebalo potcenjivati. Ipak, s obzirom na kvalitet sastava očekuje se da ekipa Zorana Milinkovića opravda to barem pred svojim navijačima u Humskoj i stekne dobru zalihu za revanš meč.

- Sa respektom dočekujemo prvaka Gruzije, radi se o ekipi koja zna da igra fudbal i ima iste ambicije kao i mi. Oslanjaju se na rušku školu, sa puno trčanja, fizički su snažni - rekao je dan uoči meča Milinković rekavši da su njegovi skauti imali dosta problema kako bi prikupili neophodne informacije o protivniku.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Koliko su Gruzijci ozbiljni i ambiciozni govori i podatak da su u Beograd stigli još pre nekoliko dana kako bi se što bolje eklimatizovali i trenirali u ovdašnjim uslovima.

Trener crno-belih imaće na raspolaganju sve igrače osim Brazilca Fabrisija čiji je sertifikat kasno stigao, ali i koji je povređen, pa nije registrovan za ovu rundu kvalifikacija. Takođe ne očekuje se da u timu u prvom meču budu zlatni omladinci Šaponjić, Živković i Stevanović s obzirom da su se kasno priključili ekipi.

Meču Humskoj počinje od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA