TOLE TVRDI: Pomoći će nam intervju Albanca koji je pustio drona!

- Odluka iz Lozane je poslednja opomena, a ne fudbalska - rekao je predsednik FSS

  • 4

Na vanrednoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije raspravljao se o mnogim temama, pa tako i o prošlonedeljnom šamaru iz Lozane, kada je Sud za sportsku arbitražu dodelio tri boda reprezentaciji Albanije sa prekinutog meča kvalifikacija za EURO sa Srbijom u Beogradu.

- Odluka iz Lozane je poslednja opomena, a ne fudbalska. Odakle plastična stolica na terenu na meču sa Albanijom? U Evropi kada gledalac pogodi upaljačem, razmišlja se o prekidu meča i registrovanjem 3:0 - poručio je predsednik FSS, Tomislav Karadžić i istakao:

- Intervju čoveka koji je priznao da je upravljao dronom će nam dobro doći. Međutim, moramo stati svemu na kraj. Pod strogom smo prismotrom i postoji mogućnost da nas suspenduju na nekoliko godina - doda je Karadžić, i potom zajključio:

- Naravno, to nije alibi za loše rezultate A selekcije. Svi preuzimamo odgovornost, ja najviše. Treba pomenuti i lošu atmosferu oko nas. Ali i Đokovicu je većina ljudi zviždala u Londonu. Igrači moraju da ginu za tim kada dođu.

Kompletan izveštaj sa vanredne sednice čitajte OVDE.

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA