Super liga uslišila Partizanovu želju, crno-beli u petak kreće u odbranu titule!

Promene u rasporedu pred početak Super lige Srbije

  • 12

Ubrzo posle vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi održana je i sednica Izvršnog odbora Zajednice klubova Super lige Srbije.

Njom  je predsedavao gospodin Zoran Šćepanović, predsednik Zajednice Super lige, od ukupno šesnaest predstavnika klubova prisutno je bilo njih jedanaest. Sednici nisu prisustvovali pradstavnici FK Novi Pazar, FK Borac, FK Mladost, FK Metalac i FK Čukarički. Na sednici su takođe bili prisutni i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, gospodin Tomislav Karadžić, kao i Zoran Laković, Nebojša Ivković i predstavnici Sudijske komisije FSS.

Šta je Zvezda dobila od Toleta, a šta Partizan?

Glavna tema ove sednice bila je početak nove sezone u Super ligi Srbije koja startuje u petak utakmicom Partizan - Metalac od 19.00 časova. Ovaj meč je trebalo da se igra u subotu, ali su crno-beli zamolili da se pomeri za dan ranije pošto već u ponedeljka putuju u Gruziju. Metalac nije imao ništa protiv.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Svi prisutni izrazili su veliku spremnost za davanje punog doprinosa kako bi predstojeća sezona dobila na kvalitetu u svim segmentima. U tom pravcu uspostavljene su određene promene u komunikaciji i načinu saradnje sa svim relevantim telima Fudbalskog saveza Srbije. Povećan je stepen odgovornosti svih klubova i usmerena pažnja na borbu protiv huliganizma u fudbalu.

Konstatovano je da su pojedini klubovi popravili stanje infrastrukture na svojim stadionima, kao i da će izgradnja reflektora na stadionima FK Spartak, FK Radnik, FK Javor Matis i FK Mladost biti završena u toku jesenje polusezone.

Parovi prvog kola

Petak

Partizan - Metalac 19.00

Borac - Radnički Niš 20.00

Subota

Rad - Voždovac 17.00

Spartak - Radnik 17.00

Jagodina - Mladost 19.00

Novi Pazar - Javor 19.00

Nedelja

OFK Beograd - Crvena zvezda 17.00

Vojvodina - Čukarički 19.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    15. jul 2015 | 22:47

    Ovo su komentari sakupljača sekundarnih sirovina koji su prebrinuli sve muke oko Evrope još u predkvalifikacijama i sad mogu mirno na bazene plaže da uzivaju do mile volje.Mora da je i zato kriv Tole

  • MikiGrobarRUSSIA

    16. jul 2015 | 04:23

    Nije se rodio onaj ko bi srbima ugodio. Sta ima lose sto igramo u petak da bi se ekipa sto bolje odmorila za evropsku utakmucu???? Ako ste vi nesposobni u pred kvalifikacijama od nekih orijasa to je vas problem....jadno u svakom slucaju od vas sekundaraca

  • Semajlirano

    15. jul 2015 | 21:06

    Haha da Metalac nije imao ništa protiv :)...sve je jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA