VRATILO SE: Čudovište od 700 kila koje je zvezda filma "Krokodil Dandi" učestvovalo u žrebu za Dejvis kup! (VIDEO)

Krokodil Bart koji se pojavio u hit filmu "Krokodil Dandi" pre 29 godina bio je specijalni gost na žrebu četvrtfinala Dejvis kupa između Australije i Kazahstana

  • 0

Australijanci su odlučili da unesu malo živosti i učine žreb za Dejvis kupu mnogo zanimljivijim nego što on jeste. U tu svrhu su iskoristili i čudovište teško 700 kilograma i staro 80 godina koje je jedan od najpoznatijih predstavnika svoje vrste na svetu - čuvenog Krokodila Dandija.

Selekcija Australije predstojećeg vikenda igra protiv Kazahstana u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa, a svoje mečeve će igrati u Darvinu, ali na vrlo neobičnom mestu - u krokodilskom parku. Specijalni gost i čovek koji je izvlačio parove bio je krokodil po imenu Bart, koji je poznat po pojavljivanju u filmskom hitu "Krokodil Dandi" iz 1986. godine.

Posle 29 godina, sada 80-godišnji reptil je dobio priliku da ponovo bude u žiži javnosti, tako što je odabrao ko će igrati protiv koga, a način na koji je odabrao parove je sledeći. Iznad njegovog bazena su postavljene dve australijske zastave sa brojevima 1 i 2, kao i dve kazahstanske, a sa svake je visila njegova omiljena hrana - piletina.

 

 

On je iskočio iz vode i prvo zgrabio zastavicu Australije sa brojem dva, što je automatski značilo da će prvi meč igrati, drugi reket "zemlje kengura" Tanasi Kokinakis, protiv prvog reketa Kazahstanaca Mihaila Kukuškina.

- Vrlo zanimljivo i neobično. Nisam očekivao da će biti ovakav žreb, ali dobro je da mi nismo držali zastavice - kroz osmeh je prokomentarisao Kukuškin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA