Grobari istakli srpsku zastavu na Maksimiru! Hrvati to smatraju provokacijom!

Tokom meča u Zagrebu nije bilo navijačkih incidenata

  • 17

Grupa navijača Partizana koja je zajedno sa pristalicama grčkog PAOK-a na zagrebačkom "Maksimiru" prisustvovala utakmici sa Lokomotivom (2:1) istakla je srpsku zastavu na tribini.

Interesantno je da pojedini mediji u Hrvatskoj isticanje srpskog državnog obeležja smatraju "provokacijom", kako je naslovljeno na nekim portalima.

CRNO-BELI SVET USRED ZAGREBA: Grobari sa navijačima PAOK-a marširali prestonicom Hrvatske! (VIDEO)

Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici bilo je prisutno oko 300 navijača grčkog kluba, među kojima su bili i navijači beogradskog Partizana, koji gaje bratske odnose sa PAOK-ovim pristalicama.

Uoči utakmice pojavila se i priča kako Dinamovi navijači "Bed Blu Bojsi" spremaju doček i sukob s grčkim i srpskim navijačima, ali je hrvatska policija Srbe dočekala već na granici i pratila ih do stadiona.

Navijači Rijeke sa grafitom "Ubi Srbina" čekaju meč sa Aberdinom! (FOTO)

Bili su smešteni na istočnoj tribini i okruženi velikim broj specijalaca, prenose mediji, i podsećaju da su Dinamo i PAOK pre pet godina Ligi Evrope, i da je tada pri dolasku grčkih navijača u Zagreb kamenovan i zapaljen njihov autobus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    17. jul 2015 | 00:06

    Srpska zastava im provokacija??? A svastika na terenu je ok!!! Svasta

  • Sale Nacionale

    16. jul 2015 | 23:52

    Grobari & Gate 4 Bratstvo najjačih!

  • grob do groba a evo i tvoga

    17. jul 2015 | 08:10

    Pa i prije rata grobari su samarali bbb po maksimirskoj sumi ko budale.Znalo se u zagrebu , kad dolazi Partizan da bbb nema nigdje i da su uglavnom mamicama ispod suknica...tako to rade GROBARI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA