UMESTO JOVIĆA STIŽE DRUGI STEFAN: Sale spreman da "nagazi" košarkaše na pripremama!

Ekipi se pridružio Ognjen Kuzmić, a očekuje se da Nemanja Bjelica i Marko Kešelj 21. jula doputuju iz SAD

  • 1

Selektor košarkaske reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević potvrdio je da plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović neće nastaviti pripreme nacionalnog tima za predstojeće prvenstvo Evrope zbog problema sa leđima.

- Nadali smo se do poslednjeg momenta da će mirovanjem i terapijama rešiti taj problem. Nažalost za ovu akciju ne možemo da računamo na njega. To je veliki hendikep za reprezentaciju. Jović je bio dobra karika ove ekipe i želim mu da se što pre oporavi - rekao je Ðorđević novinarima u hali Pionir.

On je dodao da će umesto Jovića u reprezentaciju biti pozvan član univerzitetske selekcije Stefan Pot.

- Koga nema bez njega se mora, očekujem od ostalih igrača da preuzmu njegovu ulogu. Imam nekih ideja kako bi to moglo da bude - rekao je selektor košarkaše reprzentacije Srbije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ekipi se pridružio Ognjen Kuzmić, a očekuje se da Nemanja Bjelica i Marko Kešelj 21. jula doputuju iz SAD.

- U kontaktu smo sa njima, što pre dođu, bolje po nas. Prva testiranja su jako dobro prošla, čak su neki rezultati bolji nego što smo očekivali, tako da su momci u dobroj formi i možemo da ih ''nagazimo'', ali naravno nećemo - našalio se Ðorđević.

Spski košarkaši u nedelju putuju na pripreme u Kranjsku Goru gde će odigrati utakmicu protiv Mađarske.

Prvenstvo Starog kontinenta biće održano od 5.do 20. septembra, a domaćini će biti Hrvatska, Francuska, Letonija i Nemačka.

Vicešampioni sveta nalaze se u grupi "B" Evropskog prvenstva sa Španijom, Italijom, Turskom, Islandom i jednim od domaćina Nemačkom, a svoje mečeve igraće u Berlinu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA