Da li je ovom izjavom Švajnštajger uvredio Bajern?

Švajni je ovo možda trebalo da prećuti...

  • 4

Bastijan Švajnštajger rekao je da je njegov novi klub Mančester veći klub od Bajerna iz Minhena, njegovog Bajerna, gde je proveo čitavu dosadašnju karijeru.

Na debiju Švajnštajgera u Junajtedu, junak je bio drugi novajlija! (VIDEO) (FOTO)

Pitanje je kako će navijači Bavaraca reagovati na ovu neočekivanu izjavu koju bi mogli da shvate i kao nepoštovanje prema klubu koji mu je druga kuća, mada mu to sigurno nije bila namera, već je samo rekao ono što misli.

- Bajern je veliki klub, ali je Mančester veći. Dok smo boravili u Kini veliki broj ljudi je znao ko smo, a Bajern nije toliko popularan u Aziji. Postoji očigledna razlika - rekao je Švajnštajger.

Naklonost prema novom klubu Švajnštajger je još kao mali preneo od rođenog brata koji je veliki fan Junajteda.

- Uvek sam sanjao da zaigram za Mančester. Finale Lige šampiona Bajern - Mančester 1999. godine gledao sam kod kuće sa bratom koji je nosio dres Junajteda, a ja Bajerna. Nisam plakao kad smo izgubili, ali sećam se da je moj brat bio baš radostan. Zbog njega sam i zavoleo Mančester.

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maka46

    19. jul 2015 | 14:14

    to pokazuje koliko je united veliki klub tojest ima navijaca svudje po svijetu,eto jedan njemac koji je citav zivot igrao u bajernu je imao VELIKU ZELJU da zaihra za jedan engleski klub...kakav real kakva barsa to su timovi za te latinose PRAVI FUDBALSKI KLUB JE UNITED

  • Dr. za rock and roll

    19. jul 2015 | 06:56

    Kako neko iz takvog kluba kao bayern moze nesto tako reci????? Za mene je Zvezda najveci klub na svetu jer samo taj i mogu da volim drugo me ne interesuje. Odvalio se da je jedva ostao ziv----Fudbaler koji voli klubove samo za pare

  • Grobar

    19. jul 2015 | 13:12

    On se pogrešno izrazio Mančester jeste popularniji klub od Bajerna ali nije veći odnosno uspešniji jer Bajern je osvojio više titula u Nemačkoj nego Mančester u Engleskoj a što se tiče lige šampiona Bajern ima pet ili šest titula nisam siguran a Mančester ima tri titule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA