Ražnatović se pokajao zbog izjave o Đorđeviću!

Poznati košarkaški menadžer priznao da je u afektu iskritikovao selektora nacionalnog tima

  • 2

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović pokajao je zbog kritika koje je izneo na račun selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića

>>> Miško Ražnatović žestoko kritikovao selektora Đorđevića!

Ražnatoviću je zasmetalo što je Đorđević na spisak igrača koje je pozvao na pripreme za Eurobasket, naknadno pozvao Stefana Pota, a ne Vasilija Micića, koga zastupa uticajni menadžer.

- Velika ljubav prema rumunskoj košarci i davanje istoj primat nad bavarskom je pak pitanje ličnog afiniteta i to ne treba komentarisati - poručio je u subotu Ražnatović, ali se samo dan kasnije ohladio.

- Moram priznati da su svi koji su poslali negativne komentare na moj zadnji tvit u pravu. Nije moje da komentarišem poteze selektora. Greška. Zasmetala mi je anomalija i odregovao sam implusivno, što nije ok, I svi treba da dajemo podršku treneru i igračima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Radoje

    19. jul 2015 | 13:58

    Ma...ko je taj poznati...sta je napravio do sada...izuzev sto skida kajmak...od prodaje kosarkasa...i maze kosu cickovim uljem...ja ga znam u tom delu...

  • Milos

    19. jul 2015 | 12:40

    Nije sve u tvojim parama !!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA