GVARDIOLA SEPARATISTA: Trener Bajerna na listi stranke za otcepljenje Katalonije!

Gvardiolina "Alijansa za nezavisnost" nastupiće udruženim snagama na predstojećim parlamentarnim izborima sa bratskom separatističkom strankom

  • 0

Trener Bajerna Pep Gvardiola našao se na listi katalonske Alijanse za nezavisnost čiji su lideri iskoristili slavnog fudbalera, kako bi animirali veći broj glasača pred nastupajuće izbore.

Prisustvo Gvardiole na listi kandidata za ulazak u parlament Katalonije je više simboličan čin nego bilo šta drugo, jer biši trener Barse svakako neće moći da postigne i da se bavi politikom paralelno uz fudbal, niti ima želju, ali je i dobar marketinški potez Alijanse za nezavisnost, koja se bori za otcepljenje Katalonije od Španije.

Gvardiolino ime se nalazi na poslednjem mestu pomenute liste, a izbori su zakazani za 27. septembar.

Alijansa za nezavisnost nastupiće na izborima vrlo ambiciozno pošto se udružila sa drugom najvećom strankom koja zastupa istu ideju i ideologiju.

Treneru Bavaraca ovo nije prvi put da aktivno učestvuje u nekoj akciji čiji je krajnji cilj stvaranje samostalne države Katalonije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA