SPREMNIJI NEGO IKAD: Marko Huk kida svoje sparing partnere! (FOTO)

Toliko je jak, da njegov trener mora da traži nove sparing partnere za njega

  • 2

Nemački bokser poreklom iz Novog Pazara Marko Huk (Muamer Hukić) žestoko se sprema za odbranu svoje WBO titule u kruzer kategoriji protiv izazivača Kšištofa Glovackog u avgustu.

>>> Marko Huk počeo pripreme u Las Vegasu (FOTO)

Svetski šampion godinu dana nije ulazio u ring, a sa treninzima za ovaj meč je počeo krajem juna u svom kampu u Las Vegasu i već sada se nalazi u odličnoj formi, i kako sam kaže, uopšte ne oseća da se nije borio litavih godinu dana.

- Bio je to dug period. Već mesecima sam osećao taj svrab u mojim pesnicama. Vratio sam se u ring prošlog ponedeljka na sparingu i ponovo radim ono što umem najbolje, prebijam protivnike od glave do pete. Pomalo sam iznenadio samog sebe. Nastavio sam tamo gde sam stao prošle godine i niko ne bi poverovao da nisam ušao u ring godinu dana - izjavio je Huk.

Foto: HSP Foto: HSP

On je počeo da sparinguje, a odlična forma u kojoj se nalazi oduševila je i njegovog novog trenera Dona Hausa koji je tokom karijere stvorio čak 11 svetskih šampiona.

- Marko je u odličnoj formi. Impresionirao me je svojom snagom, ali nisam verovao koliko je jak prilikom sparinga uzimajući u obzir činjenicu da duže vreme nije "stavio ruke" ni na koga". Sudeći prema njegovoj sadašnjoj formi rekli biste da je imao bar dve borbe od početka godine. Sada ću morati da tražim nove sparing partnere za njega - izjavio je Haus.

Foto: HSP Foto: HSP

Huk će ukrstiti pesnice sa Glovackim 14. avgusta u Njuarku, u državi Nju Džersi, a biće to prvi susret dva Evropljanina na američkom tlu. Njemu će to biti 14. meč u kome će braniti titulu svetskog šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA