Grobari besni na RTS, "bombarduju" HRT: Prenosite naš Partizan iz Gruzije! (FOTO)

Pristalice crno-belih su pokrenule šalu na stranici "Moj HRT" o tome da bi trebalo da prenose utakmicu njihovog tima iz Gruzije

  • 42

Interesantnu akciju su pokrenuli navijači Partizana na Fejsbuku. Razočarani time što nijedna srpska televizija ne prenosi revanš meč 2. kola kvalfikacija za Ligu šampiona koju igra njihov tim protiv Dile Gori u Gruziji, odlučili su da se malo našale, tako što su putem Fejsbuka zamolili Hrvatsku radio televiziju (HRT) da direktno prenosi meč.

 

Sve je počelo kao šala  na zvaničnoj Fejsbuk stranici HRT-a kada je nekolicina pristalica crno-belih počela da ostavlja komentare da žele prenos utakmice iz Gruzije na nekom od kanala hrvatskog Javnog servisa, aludirajući na čuvenu priču o tome kako je Partizan hrvatski klub, jer je Franjo Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan, što se često potencira u navijačkim raspravama u Srbiji.

 

Vrlo brzo se ova šala proširila, pa je ogroman broj komentara "izbombardovao" službenu stranicu HRT-a, a neki su bili veoma duhoviti.

 

- Za kaj neće biti izravnog prenosa susreta Lige prvaka Dila Gori - HNK Partizan - napisao je izvesni Nikola, dok je izvesni Relja zahtevao prenos.

 

- Hoćemo prenos HŠK Partizan iz bratske anti-ruske Gruzije - napisao je gorepomenuti, a evo još nekih sličnih komentara na ovu temu.

 

Printskrin: Facebook/Moj HRT

Printskrin: Facebook/Moj HRT

 

- Pozdrav draga redakcijo. U ime navijačke grupe NK Partizan, želeo bih da zatražim direktan prenos tekme između našeg najvećeg nogometnog kluba i Dile Gori. Pozdrav, Franjevci NKP.

 

- Zašto nema prenosa kvalifikacija za Ligu prvaka Dila Gori - HNK Partizan? Sutra prenosite Dinamo, a danas Partizan ne? Stop državnom favorizovanju zagrebačkih modrih.

 

- Kaj zezate? Nema prijenosa najboljeg hrvatskog kluba Partizana. Za kaj Dinamo, Rijeka, Hajduk i Lokomotiva imaju prednost? Šta bi Franjo rekao?

 

- Jel će biti da budu prije utakmice neki gosti u studiju?

 

- Ako ništa prenosite bar drugo poluvreme.

 

Ovo su samo neki od komentara koje su ostavili Partizanovi navijači na stranici "Moj HRT", a interesantno je da su vlo brzo njihovu šalu shvatili i Hrvati koji su se takođe priključili tome, pa su i oni apelovali da bude direktnog prenosa.

 

Ipak, HRT nije uslišio njihove molbe, tako da prenosa neće biti.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toptop

    21. jul 2015 | 16:00

    Sledeće kolo kvalifikacija prenose Zvezdu... Ovo je informacijma iz vrha RTS .... FK sledeća sezona

  • Pavle Šumadinac

    21. jul 2015 | 15:29

    A HOĆE PRETPLATU...!? Nisam partizanovac ali potpuno podržavom navijače partizana u ovoj inicijativi... a zašto da ne i sam bih pre pogledao tu tekmu...pre mnogih gluposti koji se emituju...

  • Coa

    21. jul 2015 | 15:54

    Neću da plaćam RTSu pretplatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA