KOŠARKAŠKA PIJACA: Bivši igrač Zvezde i Partizana u Zadru, Kikanović kod Obradovića

Kratke crtice košarkaške transfer pijace...

  • 0

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović novi je član Albe, potvđeno je na sajtu nemačkog kluba.

Bosanski košarkaš je sa Albom potpisao dvogodišnji ugovor, a prošle sezone nastupao je za francuski Nansi i prosečno beležio 17,9 poena i 6,3 skokova po utakmici.

- Veoma sam srećan što sam u ovako ambicioznom klubu poput Albe. Kada je ponuda stigla nisam puno razmišljao, jer sam čuo puno dobrih stvari o klubu. Prošle sezone sam gledao igru tima i jako mi se sviđa agresivna košarka, koja se potencira u Berlinu - izjavio je Kikanović za klupski sajt.

Tokom karijere Kikanović je nastupao za Slobodu iz Tuzle i Jenisej, dok je dres Crvene zvezde nosio tri sezone u periodu od 2007-2010. godine. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao je već sa 18 godina i od tada je standardni član državnog tima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, nekadašnji košarkaš Zvezde, ali i Partizana, Ivan Marinković novi je član Zadra. Sezonu je počeo u makedonskom MZT-u, a onda je u januaru ove godine prešao u Šćećin. On je u poljskom klubu prosečno beležio 8,8 poena i 6,2 skoka po utakmici.

U ponedeljak veče pojavila se informacija da je Danilo Anđušić sporazumno raskinuo ugovor sa Bilbaom. Za njegove usluge sada je zainteresovan PAOK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA