Bruka Ludogoreca, klub ruske pevačice u narednoj rundi kvalifikacija za LŠ (VIDEO)

Milsami će se najverovatnije protiv albanskog Skenderbega boriti za grupnu fazu Lige Evrope ili 4. kolo kvalifikacija za LŠ

  • 0

Prošle sezone Ludogorec je igrao grupnu fazu Lige šampiona, a ove su ispali već u prvom kolu. I to od moldavskog šampiona Milsamija koji je, posle pobede od 1:0 u gostima, slavio i kod kuće sa 2:1.

Poveli su Bugari u 27. minutu preko Vandersona i tako za kratko anulirali prednost Milsamija, koji je već u anrednom napadu stigao do 1:1 preko Andronika. Konačan rezultat i palsman u treće kolo kvalifikacija postavio je Paču u 89. minutu.

>>> PARTIZAN NASTAVLJA KA LIGI ŠAMPIONA: Abu i Žile tandem za rušenje Dile! (VIDEO)

Zanimljivo, Milsami je bio pred gašenjem sve dok ga, pre nekoliko godina, nije preuzeo biznismen Ilan Šor čija supruga Jasmin je popularna ruska pop pevačica.

Naredni protivnik Milsamiju biće bolji iz duela Skenderbeg - Krusajders. Prvi meč Albanci su dobili sa 4:1.

Pjunik je u revanš meču savladao Molde minimalnim rezultatom 1:0, ali je norveški tim sa 5:0 u prvom meču rešio sve dileme oko putnika u naredno kolo. Strelac za jermenskog šampiona bio je Badojan u 74. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA