TRANSFERI: Siti obara rekord zbog De Brujnea, Liverpulova noćna promocija Bentekea! (FOTO)

Za kraj dana je završena još jedna saga u Premijer ligi

  • 0

Zatvorili smo transfer pijacu za 22. jul. Najnoviji PRELASCI, TRAČEVI, ali i BIZARNOSTI očekuju vas i narednih dana na Telegraf Sportu.

Za dan za nama izdvajamo:

Milan Gajić zvanično u Bordou

Problem sa transferom Sergeja Milinkovića Savića

Kristijan Benteke zvanično u Liverpulu

Mančester Siti obara rekord zbog De Brujnea

Kvarežma se vratio u Bešiktaš

22.00 - DEFINITIVNO: BENTEKE U LIVERPULU

Britanski mediji su za tačno 22 časa najavili veliku transfer objavu, a to je: Kristijan Benteke novi je igrač Liverpula.

Belgijanac je iz Aston Vile prešao za sumu od skoro 45 miliona evra, što je drugi najskuplji transfer u istoriji kluba (prvi je Endi Kerol).

- Jako mi je drago što sam postao deo porodice Liverpula, i uradiću sve da navijači budu srećni. Znao sam da je ovo klub za mene posle razgovora sa menadžerom. Ovde sam došao da bih osvajao trofeje i da postižem sjajne golove - rekao je Benteke na predstavljanju.

21.49 - PARIŽANIMA SE ŽURI

Britanski "Telegraf" piše da je Pari San Žermen ponudio skoro 65 miliona evra za Anhela Di Mariju. Navodno, u Parizu žele da igrač bude njihov igrač i pre vikenda. Mančester junajted je na potezu...

21.20 - PROBLEM ZA SERGEJA!

Kao gotovu stvar objavili su mediji u Italiji da će Sergej Milinković Savić nastaviti karijeru u Fiorentini, jer se njegov sadašnji klub Genk dogovorio sa čelnicima kluba iz Firence.

Međutim, postoji problem koji je napravio - Sergejev agent, Mateja Kežman! On je navodno obećao Laciju da će vezista sigurno zaigrati za njih. Opširnije >>> OVDE.

20.57 - BENATIJA GLEDA KA ITALIJI

Šampion Italije Juventus zainteresovan je za dovođenje defanzivca Bajerna Mehdija Benatije. Marokanac je iz Rome prešao u minhensku ekipu za 26 miliona evra, ali je 28-godišnji štoper nezadovoljan malom minutažom kod Pepa Gvradiole. Navodno, klub iz Torina spremio je ponudu od 25 miliona evra za ovog fudbalera.

20.27 - ŠVAJCARAC U REALU?

Švajcarski reprezentativac Rikardo Rodrigez mogao najverovatnije napuša Vofsburg. Prema pisanju španskih medija Real Madrid će uskoro poslati zvaničnu ponudu za njega, kog vide kao zamenu za Fabija Koentraa. Rodrigez je za Volfsburg u prošloj sezoni odigrao 26 utakmica u Bundesligi uz učinak od šest golova i pet asistencija.

20.07 - VEZISTA BARSELONE U ARSENALU?

Serhi Samper, vezista od 20 godina, najverovatnije će iz Barselone preći u Arsenal. Za igrača koji nastupa za B tim Barselone, londonski klub ponudio je oko 12 miliona evra, a na "Nou Kampu" navodno ne žele tako lako da pusti taletnovanog igrača, piše "Mundo Deportivo".

19.45 - REKORD SITIJA ZA DE BRUJNEA!

Britanski mediji pišu da je Kevin De Brujne rekao čelnicima Volfsburga da ne želi da ostane u klubu, i da je to znak za Mančester Siti da reaguje. Navodno, Siti je spreman da ponudi čak 85 miliona evra za belgijskog vezistu, a da će mu za ugovor do 2021. godine isplaćivati 20 miliona evra po sezoni! Ovo bi srušilo rekord transfera u Engleskoj.

19.21 - ŠĆEŠNI STIŽE U RIM

Roma se dogovorila sa Arsenalom oko jednogodišnje pozajmice golmana Vojteha Šćešnog.

19.00 - ČELSI PODIGAO CENU ROMI ZA SALAHA!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema najnovijim pisanju italijanskih medija, Mohamed Salah rekao je "da" Romi. Međutim, Čelsi je prošle noći tražio rimskom klubu 25 miliona evra za transfer igrača sredine terena. Roma mu nudi petogodišnji ugovor, sa zaradom od tri i po miliona evra.

18.11 - VERONA POTPISUJE ŠVEĐANINA

Švedski U21 reprezentativac Filip Helander doputovao je Veronu gde će potpisati ugovor sa istoimenim klubom. - On je talentovani igrač koji je odlično igrao na Evropskom prvenstvu - rekao je sportski direktor kluba Danijel Anderson o defanzivcu, koji je do sada nastupao za Malme.

18.00 RODŽERS: NE ZNAM DA LI ĆE BALOTELI OSTATI

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da nije siguran da će Mario Baloteli ostati u klubu i da ta odluka najviše zavisi od njega samog. Italijanski napadač nije otputovao sa ekipom na priprememe u Maleziju, posle čega su krenule spekulacije da će se vratiti u Seriju A - Sampdoriju ili Fiorentinu.

- Mario nije na turneji sa nama, ali naporno trenira sa mnogim drugim našim igračima u klupskom sportskom centru. Da li je njegova budućnost u Liverpulu? Nisam siguran, to je pitanje za Marija. On trenira kako bi bio sreman za novu sezonu i videćemo šta će ona doneti -rekao je Rodžers, a prenosi engleski "Dejli Mejl".

17.45 GAJIĆ ZVANIČNO U BORDOU

Milan Gajić, omladinski reprezentativac Srbije, potpisao je petogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem, Bordoom. Nakon ozvaničenja saradnje, dosadašnji fudbaler OFK Beograda izrazio je zadovoljstvo zbog transfera i dodao: - Vujadin Savić mi je rekao dosta toga o klubu i gradu, kao i o pojedinim igračima, a ostale saigrače ću vrlo brzo upoznati.

16:04 STEAUA PUSTILA IGRAČA Centralni defanzivac Steaue, koja je najverovatnije naredni rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao slobodan igrač prelazi u Politehniku iz Temišvara. U pitanju je Srđan Luhin, svojevremeno i igrač Boteva iz Plovdiva.

15:15 - NJUKASL DOVEO MITROVIĆEVOG SAIGRAČA

Čensel Mbemba je iznenađenje nedelje. Objavio je da je prihvatio uslove Njukasla i preći će iz Anderlehta u Premijer ligu za oko 11,5 miliona evra. Ugovor bi trebalo da bude potpisan početkom sledeće nedelje, a svrake bi ovim transferom stigle do 50. miliona evra koje su potrošile do sada u prelaznom roku.

14:57 - KVAREŽMA OPET U BEŠIKTAŠU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Doskorašnji fudbaler Porta Rikardo Kvarežma posle tri godine se vratio u turski Bešiktaš za koji je igrao od 2010-2012, objavljeno je na sajtu kluba. Porugalac je u sredu prošao medicinske preglede u Istanbulu i potpisaće višegodišnji ugovor.

- Ostavljam iza sebe sve što je bilo u prošlosti i okrećem novi list u Turskoj. Znam šta navijači očekuju od mene i uradiću sve da ih ne razočaram. Glavni cilj ove sezone je osvajanje titule i verujem da je nećemo ispustiti kao prošle godine - rekao je Kvarežma za klupski kanal. Od ove sezone boje istanbulskog kluba brani srpski reprezentativac Duško Tošić.

14:32 - BILIĆ DOVEO DRAGULJA

Argentinac Manuel Lancini (22) zadužio je opremu Vest Hema i time otvorio novo poglavlje u karijeri. Riverovo "čudo od deteta" čiji je nadimak "dragulj", lutao je prethodnih sezona, pa je na kraju završio u Al Džaziri, odakle stiže na pozajmicu u London. Sada je na novom početku.

- Vrlo sam uzbuđen jer je ovo najbolji klub za koji sam potpisao. Ovo je neverovatno važan korak za moju karijeru i za moju budućnost - rekao je Argentinac, koji je igrao i za brazilski Fluminense.

14:12 - ZAPATA MEĐU ZEBRAMA

Kolumbijski napadač Duvan Zapata (24) prešao je iz Napolija u Udineze, gde će igrati kao pozajmljen igrač u naredne dve sezone. U Napulju je bio od 2013. godine.

12:53 - MANČESTER KUPUJE U TREĆOJ LIGI

Čudno zvuči kad Mančester junajted ne potroši silne milione na jednog igrača. Ali će se i to, izgleda, desiti, pošto Đavoli završavaju transfr desnog beka Barnslija Mejsona Holgejta (20), za koga će izdvojiti milion funti. Skori odlazak talentovanog igrača najavio je i trener Barnslija.

12:43 - PERIŠIĆ NIKAD NIJE BIO BLIŽI INTERU 

Izleda da su se Inter i Volfsburg "našli" u vezi sa transferom Ivana Perišića, pa bi hrvatski napadač u narednim danima trebalo da se preseli kod Roberta Manćinija. U isto vreme Neroazuri rade na tome da prodaju Džerdana Šaćirija Šalkeu.

12:23 - DRAKSLER REKAO "DA" JUVENTUSU, NA POTEZU ŠALKE

Supertalentovani nemački reprezentativac Žulijan Draksler (21) dogovorio je sa čelnicima Juventusa uslove pod kojima bi prešao u redove prvaka Italije: petogodišnji ugovor i 2,7 miliona evra po sezoni. Sada ide onaj teži deo, jer je na potezu Šalke, koji razmatra ponudu od 20 miliona evra za sjajnog ofanzivnog veznog igrača.

10:48 - VOTFORD "RAZBIO KASU" 

U Votford su već stigli Gidrus Arlauskis, Valon Behrami, Etijen Kapue, Hose Holebas, Marko Mota, Alan Niom i Sebastijan Predl, ali tu se ne završava spisak pojačanja novog premijerligaša. Novi igrač ekipe Kikea Sančesa Floresa postao je i defanzivac Napolija Migel Britos. Ali, ni tu nije kraj! Englezi najavljuju da su naredne "mete" kluba sa Vikaridž Rouda Hose Manuel Hurado iz moskovskog Spartaka i napadač Blekburna Rudi Gestede iz Benina.

10:24 - ARGENTINAC IDE IZ LESTERA

Esteban Kambijaso nije prihvatio ponudu Lestera da ostane u klubu i narednu sezonu. Novi menadžer Lisica Klaudio Ranijeri insistirao je na ostanku iskusnog veznog igrača, ali ovaj ima druge planove.

10:10 - IZ JAGODINE U ŠVAJCARSKU

Domaći transfer: Napadač Jagodine Đorđe Šušnjar (23) otišao je u Švajcarsku, tačnije u Luganu sa kojim je potpisao ugovor. Lugano se ove sezone vratio u Super ligu Švajcarske.

10:01 - DE HEA ZA RAMOSA I NAVASA

Spektakularan tramsfer u najavi. Prema najnovijoj informaciji, Mančester junajted je spreman da da Davida De Heu, a za uzvrat od Real Madrida traži Serhija Ramosa (nedavno postao kapiten) i golmana Kejlora Navasa. Ili 40 miliona evra u kešu (da, kešu).

Šta ste juče propustili >>>OVDE.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA