Babović: Dosta mi je omalovažavanja, odlazim iz Partizana!

"Zvezda nas je pobedila u Kupu i sada se priča kao da su osvojili Ligu šampiona. Kada mi osvajamo trofeje uvek je nešto sumnjivo i baca se mrlja na naš uspeh"

  • 0

Fudbaler Partizana Stefan Babović izjavio je da ne može više da podnese omalovažavanja uspeha tima i da će sigurno na kraju sezone napustiti klub iz Humske. Njega takođe nerviraju i priče da je Zvezda najboji tim u Srbiji, nakon pobeda u polufinalu Kupa.

- Svi u Srbiji godinama jure naš skalp. Nimalo nije lako osvojiti pet titula u nizu, a nas još teorija deli od petog uzastopnog šampionskog trofeja. To je najbitnije. Sve dok mi ređamo pobede i titule neka priča ko šta hoće. Iskreno, iritiraju me priče da je Zvezda sada najbolja u ligi. Pobedili su nas u Kupu i sada se priča kao da su osvojili Ligu šampiona. Kada mi osvajamo trofeje uvek je nešto sumnjivo i baca se mrlja na naš uspeh. To nije u redu - rekao je Babović za "Večernje novosti".

On je najavio rastanak sa "crno-belim" dresom na kraju sezone.

- Osvojio sam dva trofeja, titulu i Kup, na pragu je još jedno prvenstvo. Vreme je da odem, promene u igračkom kadru bi mogle da se odraze na učinak tima, jer će biti odlazaka, ali sam uveren da su mladi igrači na pravi način stasali pored veličina kao što su Saša Ilić i Zvonimir Vukić - zaključio je Stefan Babović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA