PAUN IPAK REKAO NE: Srbija nastavlja dalje bez selektora koji je osvojio Mundijalito!

Paunović je spreman za nov izazov, i za to su razumevanja imali i u Fudbalskom savezu Srbije

  • 10

Selektor omladinske reprezentacije Srbije i jedan od najzaslužnijih tvoraca za osvajanje Mundijalita u junu, Veljko Paunović, ipak neće prihvatiti ponudu Fudbalskog saveza Srbije da preuzme mladu selekciju.

Razlog je taj što je popularni Paun spreman za nov izazov, a to je da karijeru nastavi da gradi angažmanom u klupskom fudbalu.

Podsetimo da je još tokom trajanja Mundijalita na Novom Zelandu pojavila informacija da bi španski Hetafe želeo da dovede na Paunovića na klupu.

- Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u Fudbalskom savezu Srbije, ali posle svega ostvarenog u potpunosti ga razumemo. Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna, jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu - rekao je za "Novosti" potpredsednik FSS Savo Milošević, zadužen za A i mladu selekciju Srbije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> O OVOME SVI PRIČAJU! Čarobne reči Veljka Paunovića posle kojih se Srbija popela na svetski tron! (VIDEO)

On je najavio da će ime novog selektora biti poznato već krajem jula.

- Do kraja meseca biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godine. Sada samo želim još jednom, ispred Saveza, da se zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i naravno, svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal – zaključio je Savo Milošević.

Žrebom u februaru za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine odlučeno je da Srbija igra u drugij grupi sa Italijom, Slovenijom, Republikom Irskom, Litvanijom i Andorom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fabregas

    22. jul 2015 | 17:20

    dajte mu A tim da vodi :-)

  • Pavle Šumadinac

    22. jul 2015 | 17:43

    ŠTA JE BRE PRIRODNO PUSTISTE DRULOVIĆA OSVOJIO EVROPSKO PRVENSTVO SAD I PAUNOVIĆA POSLE SVETSKE TITULE... PA VI BRE NISTE NORMALNI SVE VAS TREBA OTERATI...!! UMESTO DA TOM TANDEMU DATE A SELEKCIJU I DA POLAKO NAPRAVE SMENU GENERACIJA I PROBAJU KONAČNO NEŠTO DA URADE I SA A TIMOM... TREBALO BI ZAKONOM OFORMITI NEKU SPORTSKU POLICIJU ZA OVAKVA NEDELA... NEVALJA ANTIĆ SVETSKI TRENER SAD OVA DVA MLADA PERSPEKTIVNA STRUČNJAKA OTERASTE... EEE...BOŽE...BOŽE...

  • Aleksandar

    22. jul 2015 | 16:58

    tuzno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA