Kapiten Čuke je pre 12 godina dao gol u Bakuu! Tada je za saigrače imao Delibašića, Džonija Mijailovića...

Čukarički će u Azerbejdžanu biti pojačan liderom tima, pošto se Igor Matić oporavio od povrede

  • 2

Prošle nedelje u Beogradu, kapiten Čukaričkog Igor Matić, zbog povrede, nije mogao da pomogne svojim saigračima protiv Gabale. Ipak, Brđani su i bez njega uspeli da slave sa 1:0, ali Matketov povratak u tim za revanš i te kako može da raduje izabranike Vladana Milojevića.

Da bi mogao da se nađe u konkurenciji za tim Matić je najavio na aerodromu, a potvrda je stigla i od trenera Milojevića. To znači da će iskusni vezista ponovo zaigrati fudbal u Bakuu.

>>> ČUKA ODRADILA TRENING: Trener Milojević objasnio zašto ne želi penale protiv Gabale (FOTO) (VIDEO)

Prvi put učinio je to sa mladom reprezentacijom Srbije i Crne Gore 2003. godine, kada je nacionalni tim slavio sa 2:0, a Matić, tada fudbaler Zemuna, postigao gol u 70. minutu.

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Ovde sam bio pre 12, 13 godina sa mladom reprezentacijom i nisam prepoznao grad. Stvarno mi je prijatno ovde i jasno je da se u azerbejdžanski fudbal jako mnogo ulaže u poslednje vreme. Sutra nas očekuje izuzetno teška utakmica. Uprkos svemu, imamo jedan dobar i aktivan rezultat, uz dužno poštovanje i sav resprekt prema protivniku, očekujem da ćemo izaći kao pobednici u ovom meču - rekao je Matić na konferenciji.

Prema najavama domaćih medija, Čukarički će dočekati preko 10.000 navijača na ''Baksel Areni''. Te 2003. ih je bilo svega 5.000 i to u drugom poluvremenu kada su organizatori pustili navijače da besplatno uđu i pomognu Azerima. To im nije uspelo, a nadamo se da neće ni sada.

Podsetimo, Matićevi saigrači pre 12 godina bili su Andrija Delibašić, Nikola Džoni Mijailović, Miloš Marić, Dejan Milovanović, Branimir Petrović, Nikezić...

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    23. jul 2015 | 00:50

    Partizanovac sam. Ali samo ovako nastavite sa promocijom Chuke. Zasluzila je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA