MISTERIJA BELIH SLUŠALICA: Milojević otkrio koju muziku sluša pred mečeve Čukaričkog!

Zanimljiv izbor pesama trenera Čukaričkog...

  • 4

Čukarički je furiozno započeo novu sezonu.Tri meča u kvalifikacijama za Ligu Evrope bez primljenog gola, plus ''razbijanje'' Vojvodine u Novom Sadu (4:0), jasan su pokazatelj da bi Brđani mogli da odu i korak dalje u odnosu na prethodnu godinu.

Pored samih igrača, velike zasluge za to idu i na račun trenera Vladana Milojevića. Jeste da ponekad zna da ''bukne'' pored klupe, ali njegova smirenost  i saveti u ključnim momentima ulivaju igračima dodatno sampoouzdanje.

>>> ČUKA ODRADILA TRENING: Trener Milojević objasnio zašto ne želi penale protiv Gabale (FOTO) (VIDEO)

Formula za uspeh krije se, između ostalog, i u belim slušalicama, odnosno muzici koju Milojević sluša neposredno pre meča. Mnogi su se pitali koje to pesme relaksiraju trenera Čuke, a sada je stigao i odgovor.

- Nemam neke posebne pesme. Slušam muziku 80-ih. Muzika je nešto što me opušta i relaksira. Mnogo je volim i često je slušam i kod kuće - priznao je Milojević svoju ''tajnu'' Telegrafu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Milojevića i njegove momke od 18.00 časova očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale, a trener Čuke od početka upozorava da beogradska pobeda od 1:0 ništa ne znači.

- Mi se ne plašimo nikoga, tako da ćemo se fokusirati na našu igru. Kao što sam rekao i pre izvlačenja da će se nakon 180 minuta igre odlučiti pobednik. Mi ćemo se potruditi da se predstavimo u odličnom svetlu i daćemo sve od sebe da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Šanse su i dalje 50:50. Kakav god da je bio rezultat u Beogradu, opet bi to isto rekao - između ostalog, rekao je Milojević na konferenciji.

Dobra vest za Brđane je ta što se u tim vraća kapiten Igor Matić koji je pre 12 godina, u dresu reprezentacije, tresao mrežu u Bakuu. Problema sa povredama nema, atmosfera u timu je sjajna i dovoljno govori da Čukarički otvorenih očiju sanja treću rundu.

Kvota na domaćina je 2.35, za remi kladionice daju kvotu 3.10, dok je za pobedu Čukaričkog 2.95.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demokrata

    23. jul 2015 | 09:17

    Lako ti je Milojevicu kad nisi dobio prvu sa 2:0 jer to je NAJOPASNIJI rezultat.

  • Pedja 032

    23. jul 2015 | 12:24

    On je dobar trener prvenstveno jer je mangup, a i zato što radi u Klubu koji ne menja trenere kao čarape. Samo napred!

  • Zolje

    23. jul 2015 | 11:47

    Slusa Abu garant :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA