Šta će reći čika Murinjo? Lezbo akcija u blizini kuće trenera Čelsija! (FOTO)

Blud i razvrat TV zvezda Melise Rivers i Kajli Moris, koje pod dejstvom alkohola nisu vodile računa o svom ponašanju

  • 1

Blud i razvrat ispred kuće Žozea Murinja! Sreća za mlade pijane devojke da nije bio kod kuće, nema sumnje da bi ih postrojio, kada bi video kako se ponašaju!

Engleski mediji u šoku su nakon što su se u javnosti pojavile fotografije u kojoj TV zvezde Melisa Rivers i Kejli Moris bile u pravoj lezbo akciji.

Njih dve su do kasno u noć bile u klubu, gde su se provodile, a verovatno i popile solidnu količinu alkoholnih pića.

U povratku iz grada bile su više nego raspoložene, pa nisu marile ponašanje. Kejli je skinula svoju majicu, a Melisa je imala želju da poljubi njenu dojku.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Na njihovu nesreću, ova oblast Londona, u kojoj je i kuća Žozea Murinja jedna je od najomiljenijih lokacija paparaca, koji vrebaju poznate ličnosti.

Novi ugovor za Murinja: Prosečnom Srbinu treba 275 godina da zaradi njegovu MESEČNU platu!

Jedan od njih zabeležio je njih dve u ovoj lezbo akciji, i dobro je zaradio, pošto je uspeo da proda fotke najvećim medijskim kućama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Njihova je sreća što Murinjo nije bio kod kuće, već je sa Čelsijem na turneji u Americi. Temperamentni Portugalac, koji je poznat po strogoći, bi sigurno postrojio bludne devojke kada bi bio kod kuće i video šta rade u blizini njegovog doma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA