Ono kad te za pare ispoštuju Hrvati, Bošnjaci, Slovenci i Grci, a ispale Srbi! (FOTO)

Interesantan tiket nam je poslao naš čitalac koji je bio vrlo blizu dobitka, ali je na kraju zavrpšio samo sa povraćajem

  • 1

Kako su počele kvalifikacije za evropska takmičenja tako su i strastveni kladioničari počeli da trljaju ruke. Tim povodom je u našu redakciju stigao interesantan tiket jednog ljubitelja kladionice na kome je promašen jedan jedini par od sedam.

Naš čitalac je odigrao prethodnog dana 7 parova kvalifikacija za Ligu Evrope, uglavnom birajući one na kojima igraju timovi iz bivše Jugoslavije, a jedini par koji mu nije prošao na tiketu jeste onaj na kome je igrala ekipa iz njegove zemlje, Čukarički.

On je pogodio na tiketu pobedu Željezničara iz Sarajeva, poraz zagrebačke Lokomotive, rezultat međusobnog duela Hajduka i Kopra uz ostale parove. Dakle, kladioničarskim žargonom rečeno ispoštovali su ga i Bosanci i Hrvati i Slovenci, samo nisu Srbi.

On je odigrao "dvojku" na Čukarički protiv Gabale, međutim, kao što svi već znamo Azerbejdžanci su trijumfovali i tako ga ostavili bez odličnog dobitka, jer je sakupio kvotu 213. Ovako je morao da se zadovolji povraćajem uloga.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA