Čović: Ako je Milutinov hrabar, doći će u Zvezdu!

Crveno-beli poslali zvaničnu ponudu centru Partizana, tvrdi prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana

  • 76

Košarkaški klub Crvena zvezda poslao je zvaničnu ponudu centru Partizana i jednom od najtraženijih igrača na toj poziciji u Evropi Nikoli Milutinovu, rekao je predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović, pre početka Skupštine kluba, održanoj na Marakani.

Ipak, veliko je pitanje da li će reprezentativni centar uopšte i razmisliti da prihvati poziv iz redova najvećeg rivala, jer je, kao prvo, dugogodišnji član crno-belih, i drugo, zbog činjenice da se nalazi na meti daleko bogatijih klubova nego što je Zvezda, pre svih Olimpijakosa.

BOMBA! Zvezda želi da dovede Nikolu Milutinova iz Partizana!

Čović je dodao da je Zvezda učinila sve da privoli Milutinova da postane crveno-belih, i da je sada sve na njemu.

- Sa naše strane je to gotova stvar, poslali smo ponudu i čekamo odgovor. Ako ima hrabrosti, doći će. Na njemu je da kaže - poručio je Čović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ukoliko bi Milutinov rekao "da" Zvezdi, pitanje je kako bi reagovali najvatreniji navijači crveno-belih, mada Milutnov nikada nije dao povoda Delijama da za njih bude "persona non grata". Ako izuzmemo to da je igrač Partizana.

KOŠARKAŠKA PIJACA: Barsa dovela Aroja, Milutinov oblači crveno-beli dres?

Milutnova su na minulom draftu izabrali San Antonio Sparsi, ali će odlični centar pre odlaska u NBA minimum još jednu sezonu igrati u Evropi. Sa Partizanom ima ugovor na još godinu dana.

(M.B)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    24. jul 2015 | 21:29

    Milutinov je veliki navijač Zvezde tako da je sve moguće

  • czbg

    24. jul 2015 | 21:27

    shvaticete vi svi jednog dana,da sportisti to ne gledaju tako..samo smo mi navijaci zaludjenici i mislio da ce neki inat da prevagne na jednu stranu..Ne,prevagnuce lova,nije se on mucio radio trenirao,da bi bio u klubu gde nije primio 2 godine platu,nego ide de ima para..

  • Grobar okoreli

    24. jul 2015 | 22:08

    Ako je pametan,nece,nebi presao u limenke ni za koje pare.VOLIM PARTIZAN !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA