Čović o ponudi Fenera za Kalinića: Slaba je džebana Turcima!

Prvi čovek Crvene zvezde otkrio i koliko je klub zaradio od transfera Bobana Marjanovića u San Antonio

  • 16
Nikola Kalinić i Nebojša Čović Foto: Telegraf

Košarkaški klub Crvena zvezda pustiće Nikolu Kalinića samo u slučaju "ponude koja se ne odbija", u suprotnom reprezentativno krilo ostaće i naredne sezone deo ekipe Deajana Radonjića.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović potvrdio je da je "bilo razgovora" sa predstavnicima Fenerbahčea koji su najviše zainteresovani za Kalinića, ali ne i konkretne ponude od Turaka. Zanimljiv je bio Čovićev komentar na iznos o kojem pišu mediji, a koji navodno nudi klub iz Istanbula crveno-belima za Kalinića.

Zvezdaši slave uspešno okončan UPPR!

- Slaba im je džebana - našalio se Čović i dodao istim tonom:

- Kada budemo dogovorili i ako budemo dogovorili taj posao, reći ćemo vam sve do četvrte decimale. On je igrač Crvene zvezde, potreban je Crvenoj zvezdi i sve jako puno košta. Igrač je Zvezde još naredne dve sezone. Bilo je razgovora i to je tačno, ali zvaničnih ponuda pod kojima podrazumevam ponudu na papiru, nije bilo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prvi čovek Zvezde je otkrio i kako je klub rešio problem koji je nastao zbog neizmirenih obaveza prema trojici bivših igrača.

- To smo uradili tako što je Marjanoviću istekao ugovor i više nije imao nikakvu obavezu prema nama. Mogao je da ode i bez obeštećenja. Zahvaljujući njemu i njegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću, Crvena zvezda je, ipak, prihodovala 625.000 dolara od San Antonija.

Govoreći o tome kakva kazna očekuje Markusa Vilijamsa koji je "pao" na nedozvoljena sredstva (marihuana), Čović je rekao "zaslužena", a zatim prokomentarisao:

- Žao mi je, ali sve ima svoju cenu. Mi smo u toku disciplinskog postupka, tu smo naravno i da pomognemo Markusu koliko god možemo, ali pravila su takva kakva su.

Blažič nije siguran da ga Zvezda i dalje želi!

Dotakao se Čović i planova za naredni period...

- Cilj je da obezbedimo Evroligu u sezoni 2016/17. Cilj naravno ostaje da budemo prvaci države. Kakav će budžet biti? Evroliga propisuje minimalni budžet od četiri miliona evra, a naše projekcije kreću se i do cifre od 5,2 do 5,5 miliona evra i smatramo da je to izvodljivo, ako se budemo potrudili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    24. jul 2015 | 23:47

    To su smesne pare u fudbalu prosecan igrac je pet miliona evra a ovde ceo tim

  • Dusan

    24. jul 2015 | 21:35

    Odakle li mu tolike pare pitam se..

  • Rajko

    25. jul 2015 | 06:49

    Ahaha istekao mu ugovor ali Misko Raznatovic se potrudio za Zvezdu, kako je to lepo, puno mu hvala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA