Hamiltonu pol pozicija, Alonso palio formulu ''na gurku'' i sad mu se svi smeju (VIDEO)

Britanac je na Hungaroringu osvojio petu uzastopnu pol poziciju u šampionatu Formule 1

  • 2

Britanac Luis Hamilton osvojio je pol poziciju na Hungaroringu i sa prvog mesta će startovati na nedeljnoj trci za Veliku nagradu Mađarske.

TELEGRAF NA HUNGARORINGU: Hamiltonu vrelije nego u sauni, pogotovo sa ovim hostesama! (FOTO)

Vozač Mercedesa je bio najbrži u kvalifikacijama i krug je završio sa za 1:22.020. To je za 0,5 sekundi brže od klupskog kolege Nika Rozberga, koji će startovati sa drugog mesta.

Treći je bio Fetel iz Ferarija, dok će drugi red upotpuniti Danijel Rikardo iz Red Bula.

Ipak, ono što je obeležilo kvalifikacije jeste trenutak kada je Fernando Alonso pokušao da na takozvanu ''gurku'' upali svoju Meklaren Hondu, koja se zaustavila na stazi.

Pripomoglo mu je i osoblje pored staze, ali nisu uspeli u svojoj nameri, pa će nekadašnji šampion trku započeti sa 15. pozicije, jer mu je bolid zaustavljen tokom drugog dela treninga.

- Mislim da imamo problem sa sistemom za povraćaj energije. Sve se seče, to mora da je elektrika. To je sramota, imali smo dobar vikend do sada, sada ćemo pokušati da naučimo što više iz ovoga za sutrašnju trku - rekao je neraspoloženi Alonso.

Ovaj njegov nesvakidašnji čin na stazi formule jedan postao je pravi hit na društvenoj mreži Tviter, gde su odmah počele šale na njegov račun zbog paljenja ''na gurku''

Pogledajte taj trenutak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA