Trbušnjaci sa 100 kg i pesma Delija: Ovako Bata Radulović motiviše Zvezdine klince u teretani (VIDEO)

Bata Radulović će biti zadužen za fizičku spremu svih Zvezdinih fudbalera u omladinskoj školi

  • 7

Navijači Crvene zvezde poslednjih dana nisu imali mnogo razloga za zadovoljstvo. Njihov tim je izbačen u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od kazahstanskog Kairata, a zatim je meč prvog kola Superlige protiv OFK Beograda izazvao žestoku polemiku u javnosti zbog sumnje na regularnost meča.

Ipak, ono što sve Delije može da obraduje u ovakvo šizofrenoj situaciji, jesu dešavanja u omladinskoj školi. Najvatreniji navijači Zvezde su na Vračaru istakli transparent ''Omladinska škola - nema protekcija!''.

Time su želeli da pruže podršku novom direktoru Omladinske škole - Draganu Mladenoviću, koji je peuzeo odgovornost i doneo odluke rekonstrukciji čitave škole, promenivši određene trenere, sa namerom da postavi novi sistem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako saznajemo, Mladenović je naišao na određene prepreke tokom pokušaja da napravi rez u omladinskoj školi od strane zaposlenih u školi, ali je dobio podršku rukovodstva, ali i navijača, da istraje u svojim namerama.

Kako je u Zvezdi stvorio od Klea zver za Partizan i još nekoliko top priča Bate Radulovića pred nastavak sezone

On je uveo novinu, da svi omladinci budu pod patronatom Mihajla Bate Radulovića, kada je u pitanju fizička sprema, i on će sa svim kategorijama raditi u teretani vežbe snage.

Bata Radulović je i ranije u omladinskoj školi radio sa određenim kategorijama, ali sve to je zavisilo od odluke trenera, jer je svaki imao svoj određeni sistem.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Kod Mladenovića to neće biti slučaj, već će svi omladinci biti u obavezi da rade u teretani sa Batom Radulovićem.

Kondicioni stručnjak za oporavak fudbalera i za rad u teretani već je prethodno radio sa generacijom 2000, a ponovni susret sa njima izazvao je obostranu radost.

Upravo ta generacija bila je jedna od najuspešnijih Zvezdinih generacija ovih godina, pošto je igrala i finale Lige šampiona protiv Benfike.

Foto: gazprom-football.com Foto: gazprom-football.com

Da bi ih motivisao, Bata je u teretani demonstrirao snagu i veštinu, kada je sa tegom od 100 kilograma radio trbušnjake nekoliko minuta. Zvezdini omladinci su ga bodrili uz pesmu Delija ''Od rođenja mog''.

Pošto je Bata Radulović radio trbušnjake u nedogled, video je prekinut nešto ranije.

Pogledajte kako je to izgledalo.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA