JUNAJTED SRUŠIO PRVAKA EVROPE: Runi načeo Barsu, rezervisti je dokusurili sa dva gola (VIDEO)

Đavoli savladali Barsu rezultatom 3:1, ali vredi pomenuti da su Katalonci igrali bez Nejmara i Mesija

  • 6

Tri od tri imaju fudbaleri Mančester junajteda na turneji po SAD, ali svakako najvažnija pobeda je ova poslednja protiv šampiona Evrope Barselone - 3:1 (1:0).

Fenomenalna atmosfera viđena je na tribinama u Kaliforniji gde je stadion bio ofarban u crvenu boju. Što od navijača Barselone, što od navijača Junajteda koji su se na kraju radovali. Strelci za engleski tim bili su Runi, Lingard i Januzaj, dok je počasni pogodak za Katalonce delo Rafinje.

Furiozno je Barsa počela meč. Suarez je pogodio stativu, a Robertom šut odbranio je De Hea. Samo minut kasnije, u osmom, Runi je iskoristio asistenciju Janga i pogodio za 1:0. Nemački golman Andre ter Štegen je bio najzaslužniji što Junajted nije postigao i drugi pogodak, ali na isteku sata igre nije mogao da zaustavi šut Lingarda.

Džesi je pogodio samo nekoliko trenutaka pošto je Luj an Gal izmenio svih 11 fudbalera. Bleket je izigrao odbranu Barse na levoj strani, ubacio u kazneni prostor odakle je Lingard loptu prosledio u mrežu.

Prava drama viđena je u nadoknadi vremena. Rafinja je smanjio na 2:1 i najavio juriš Barse po remi, ali ih je Januzaj sasekao već u narednom napadu. Izbacio je čuvara iz ravnoteže i pogodio za konačan rezultat.

Naredni i poslednji meč Junajted igra protiv PSŽ-a, a nije isključeno da će s druge strane biti Anhel Di Marija.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duga

    26. jul 2015 | 01:11

    Bice opet junajted sila !

  • Milan

    26. jul 2015 | 06:13

    Ova sezona ce da bude odlicna...imamo celsi i city, arsenal takodje izgleda dobro, i united izgleda odlicno, odbrana mi se nesto ne svidja ali dobro videcemo kako ce da bude...ceka nas odlicna sezona

  • Virus!?£(!

    26. jul 2015 | 01:49

    Nemaa sta vredi pomenuti,tako ce da prolaze svaku jacu utakmicu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA