Čavić priznao da je ošamario čoveka: Nikada me niko nije tako testirao!

Proslavljeni srpski plivač je u pismu priznao da je učestvovao u incidentu u San Dijegu, ali je demantovao da se to dogodilo ispred crkve i nedavno, već pre pola godine na nastupu Marije Šerifović

  • 33

Srpska javnost bila je iznenađena pre nekoliko dana kada se pojavila informacija da je proslavljeni plivač Milorad Čavić išamarao Srbina koji živi u Americi, u San Dijegu ispred crkve u kojoj je bila organizovana proslava za srpske đake u SAD.

>>> Milorad Čavić prebio čoveka ispred crkve?

Povodom toga se oglasio i osvajač mnogih medalja za Srbiju koji je priznao da je došlo do incidenta i fizičkog sukoba u pismu koje je poslao "Novostima", ali je napisao da se to nije dogodilo u junu kako je prvobitno bilo rečeno, kao i da nije bilo ispred crkve, već posle koncerta u februaru koji je održala Marija Šerifović i na kome je on prisustvovao.

>>> Milorad Čavić na nastupu Marije Šerifović (FOTO)

- ISTINA je da sam imao incident u San Dijegu, ali pre punih šest meseci. Desio se na mračnom parkingu, oko ponoći posle koncerta Marije Šerifović, ispred sale gde se naši ljudi okupljaju za različite događaje, proslave i praznike. To je 75-100 metara od crkve. Na događaju nije bilo dece mlađe od 15 godina i koliko se sećam, a davno je bilo, nije bilo ni sveštenika te noći - napisao je Čavić.

Foto: Facebook/officialmarija Foto: Facebook/officialmarija

Bivši srpski plivač je priznao da nije ostao imun na provokacije koje mu je nepoznati čovek upućivao povodom toga što je poražen od Majkla Felpsa na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, iako mnogi misle da je Srbin pobedio u toj trci.

- Istina je da me je na tom parkingu isprovocirao nepoznati momak, da me je vređao i ponižavao pred prijateljima. Sećam se da me je kao pas pratio i kružio sa ciljem da ujede. Izbegavao sam da ga konstatujem, ali, kao da ga je neko platio, bio je uporan i nije odustajao, pa se onda desila i moja reakcija - opomenuo sam ga jednim šamarom.

Takođe dodao je da nije tačno da je momak bio ozbiljnije povređen, kao i da je intervenisala policija. On se pokajao zbog svog postupka i izvinio mladiću koga je udario i pozvao ga da odu zajedno na pivo kako bi izgladili nesporazum, međutim, do njihovog ponovnog susreta nije došlo.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Danas se ni ne sećam kako izgleda taj momak, ni kako se zove. Iako sada živim 15.000 kilometara od Srbije, ne prođe dan u Americi da mi neko ne kaže svoje mišljenje o Pekingu, ili o majici "Kosovo je Srbija". Nikada mi to nije smetalo, već mi je postalo dosadno, ali to je moja svakodnevna realnost. Nikada se nije desilo da me neko isprovocira zbog Felpsa ili zbog majice, ni Albanci dok sam trenirao u Italiji, i NIKADA pre toga nisam podigao ruku na drugog čoveka, što će da potvrdi svaki moj prijatelj, član porodice, rođak, kao i sve moje bivše devojke.

- Do tada me niko nije baš ovako testirao i verujem da bih mu promenio život da sam ga udario svom snagom.

- Nije prošlo ni pet minuta posle šamara, a ja sam mu se izvinjavao i rekao da nije bilo u redu sa moje strane. Ali sam mu i kazao da treba da ima meru u svemu, kao i da ne valja bespotrebno vređati druge i zadirkivati.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- Dao sam mu moju vizit karticu sa ličnim brojem da me pozove, da ga povedem na pivo i da zaboravimo sve što se desilo.

- Ili je izgubio tu vizitku, ili je bacio, znam samo da me nikad nije kontaktirao i da se nije desilo da neko pomene taj incident do sada. Žao mi je zbog svega, ali najviše zbog tog momka: ili je pokušavao da se dokaže pred svojim prijateljima, ili ima mnogo ozbiljnije probleme u svom ličnom životu pa se iskaljuje na drugima. Ima pomoći i za jedno i za drugo - napisao je Čavić u svom pismu za "Novosti".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    26. jul 2015 | 08:48

    Тражио је Милораде! ......нека си га ишамарао!

  • Kizo

    26. jul 2015 | 01:35

    Ako si tako i treba sa pljuvacima koji ne gledaju svoj zivot nego tudji!

  • ja

    26. jul 2015 | 08:04

    Ako si ga tresnuo sta je on dao za drzavu ! nije vredan spomenuti ga a ne pisati o tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA