NE ŽELE DA SE PONOVI RAĐEN: Srpskim vaterpolistima tražen uzorak krvi pred Svetsko prvenstvo!

FINA je zahtevala samo od igrača Srbije i Mađarske da dan pred početak šampionata planete daju uzorak krvi

  • 2

Svetska plivačka organizacija neprijatno je iznenadila vaterpolo selekcije Srbije i Mađarske dan pred početak Svetskog prvenstva naređenjem da se igrači moraju javiti u medicinski centar kako bi im bio uzet uzorak krvi.

Ono što jeste pomalo čudno je da su samo članovi srpskog i mađarskog tima podvrgnuti testiranju, a razlog za tako nešto nije saopšten. Međutim, među onima koji prate sport ovo i nije neko iznenađenje s obzirom na nedavna događanja u srpskom timu i slučaj Nikole Rađena koji je bio pozitivan na kokain.

Ova odluka je poprilično poremetila planove Dejana Savića koji je zbog toga morala da otkaže jedan od dva planirana treninga, poslednja pred prvi meč na šampionatu protiv Crne Gore koji se igra u ponedeljak od 19 časova. Naš tim je odustao od večernjeg sparingovanja sa Japancima i umesto toga odradiće trening jutro na dan utakmice.

- Imaćemo u ponedaljak na dam meča još jedan trening pred meč sa Crnom Gorom. O protivniku ne bi trebalo trošiti reči. Znamo kakve smo mečeve igrali i to govori dovoljno - izjavio je Dejan Savić.

Srpski i crnogorski vaterpolisti se međusobno veoma dobro poznaju, jer su odigrali mnogo duela otkako sus e dve zemlje odvojile jedna od druge, a ovaj meč će verovatno odmah odlučiti i ko će biti pobedni naše grupe u kojoj se nalaze još Australija i Japan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    26. jul 2015 | 18:18

    Radjen se drogira, I ne vidim sta je tu sada cudno sto traze.Daj budimo ralni za neke stvari, sigurno nas ne vole bas toliko ali sada kao cudno nam sto nas testiraju

  • gane

    26. jul 2015 | 23:46

    Au padanja nevidjenih, svi iz radjenove ekipe na koki kod vidica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA