Geceova devojka seksi fotografijama izazvala haos na Instagramu! (FOTO)

En Ketrin Bromel je pokazala koliko je zgodna i kakve obline poseduje

  • 3

Devojka Marija Gecea En Ketrin Bromel važi za jednu od najatraktivnijih lepših polovina fudbalera na svetu. Lepotom i seksipilom ove Nemice ostali su očarani mnogi, a i ona se trudi putem društvenih mreža da svojim obožavaocima još više zavrti pamet.

Seksi manekenka je prethodnih dana izazvala pravi zemljotres sa svojih poslednjih nekoliko fotografija na Instagramu koje su izazvale lavinu komentara divljenja njenom telu i lepoti.

Prvo je pokazala koliko je zgodna fotografijom na kojoj je obučena kao za trening u kratkim helankama koje ističu njene fantastične obline, a onda je prosto zapalila internet i svetske medije fotografijom u kupaćem kostimu zabeleženom od pozadi čime je skrenula pažnju na svoju savršeno izvajanu guzu.

Love 3/4 tights with kicks and a crop . Click for brands

A photo posted by Ann Kathrin Vida (@annkathrin_vida) on

Posle toga ne verujemo da bilo ko može reći nešto osim da zavidi nemačkom reprezentativcu koji je jedan veoma srećan čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    26. jul 2015 | 21:31

    A on gej!!!

  • др.русофил

    28. jul 2015 | 21:31

    E haos znaci, ne mogu da otvorim instagram nastipio je haos, zamolite djevojku da skine slike totalna je pometnja nastala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA