Murinjo ironično o Bajernu, Barsinim penalima, sudiji Vebu...

Trener Reala u sarkastičnom tonu prepustio Bavarcima ulogu favorita i pecnuo Barselonu za penal protiv Levantea

  • 0

Sutra će za nekoga od njih to biti poslednji meč na minhenskoj "Alijanc Arne" i u ovoj sezoni Lige šampiona. Oni drugi, koji izađu kao pobednici dvomeča u finalu će se vratiti na stadionsku lepoticu. Real gostuje Bajernu u Minhenu na najtežem ispitu ove sezone u Ligi šampiona.

Kako se bliži kraj sezone i raspodela trofeja, trener Madriđana Žoze Murinjo polako podiže temperaturu. Sa velikom dozom ironije govorio je o rivalu, ali i nastavku sezone. Bajern se često u prošlosti pokazivao kao "crna tačka" za Real, ali Murinja prošlost ne zanima.

- Istorija neće imati nikakvog uticaja jer je ovo ipak polufinale Lige šampioan i prošlost ostaje samo hrpa brojki. Bajern ima veliki motiv jer su domaćini finala, a nas motiviše druga godina zaredom u polufinalu. Videćemo šta će se desiti – rekao je Portugalac.

Trener Bajerna kao i rukovodstvo kluba su prethodnih dana jasno poručili da se neće skloniti Realu i da veruju u svoje šanse da eliminišu Špance.

- Puno važnije od mog mišljenja je ono važnijih i većih ljudi sa boljim kredibilitetom. Uli Henes, Franc Bekenbauer, Karl Hajnc Rumenige, Oliver Kan i Otmar Hicfeld kažu da je Bajern bolja ekipa, pa je logično da smo mi autsajderi - ironično je poručio Murinjo, i dodao: Bajern će igrati punim srcem što je jako lepo, ali oni uz tu borbenost znaju da igraju i vrlo kvalitetan fudbal. Moja procena je da će ovo biti velika taktička bitka i odlična utakmica.

Strateg Reala se dotakao i sudije koji je odabran da vodi duel na "Alijanc Areni".

- Hauard Veb je dobar sudija sa puno iskustva u dvobojima ovakvog nivoa. Mi ćemo se truditi da mu olakšamo posao, a uvek se mogu dogoditi greške i nepostojeći jedanaesterci koji znače pobedu – dobacio je sa smeškom na licu kontroverzni Portugalac, aludirajući na penal dosuđen Barseloni protiv Levantea.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA